KHOT Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Było parę razy i do czasu postu Pigmeja z tym, zawsze moderacja (imo bardzo słusznie) usuwała link do poradnika jak kraść, a autor posta był nagradzany - widocznie coś się zmienia, inne postawy zaczynają być tolerowane na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja to potraktowałem jako ciekawostke bo np sam bym na takie coś nie wpadł. Nie podoba sie, nie musisz komentować, o tym sam zapomniałeś... Filmik przedstawia przykład złej obsługi zarządzania mcdrive oraz pomysłu na wykorzystanie nielegalne. Powinienem napisać "tak robić nie wolno" ale ja nikogo nie namawiam więc wyluzuj : ) . Mi sie podoba, zaspokoiłem ciekawość, wiedzę oraz byłem zaskoczony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=qIa-8huk4eY a pro po MCD, po tym filmie dawno nie miałem takiego uśmiechu na twarzy...oczka sie zaświeciły ale sumienie nie pozwala jakoś :/ było więc lepiej usuń link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 No dobra, nie sądziłem że filmik zwykły wywołuje takie poruszenie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 No dobra, nie sądziłem że filmik zwykły wywołuje takie poruszenie : )Luz, chodziło mi o to, że jak dobrze pamiętam, zawsze za ten link była nagroda, a nagle okazuje się, że jest on zupełnie akceptowalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja od długiego czasu jak już odwiedzam Mac'a raz na 2-3 tygodnie to zawsze tylko biorę Kurczakburgery. Dobre to i tanie :) Ostatnio jakoś tak mnie naszło na Royala i wiedziałem że to był błąd - kurczak to kurczak.Jup i dlatego McChicken i Tortilla kosztują więcej, tak? ;] Do tych kurczakburgerów wkładają mięso "gorszej jakości" - w porównaniu do powyższych ofkors. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Tylko, że w kurczakburgerze jest jakaś mielonka a nie kurczak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 No chyba normalne nie byłoby gdyby w kurczakburgerze za 3 zł i w McChickenie za 6,90 zł było to samo mięso. Ludziska zastanówcie się czego Wy wymagacie za 3 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Ważne, że smakuje jak kurczak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Big Tasty mi jakos nie podpasował , nie bardzo smakuje mi ten wielki kawał miecha Big Bac pozostaje moim faworytem Łódeczki - polecam lepsze od frytek Edytowane 13 Grudnia 2008 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 A ja powiem że Big Tasty jest bardzo dobry, chyba wg mnie najlepsza kanapka. Nie dawno go odkryłem wcześniej był Big mac :D Wie ktoś jakim to sosem zalewają tego BT :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Sosem BigTasty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wie ktoś czy można gdzieś dostać sos słodko-kwaśny taki (w smaku), jak dają w Mc'u do nuggetsów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Big Tasty jest, owszem, całkiem niezły. Choć obecnie najbardziej smakowo odpowiada mi Tortilla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie jadam nic innego w MD niż Big Mac i Cheesburger, jakoś nie przepadam specjalnie za 'szybkim jedzeniem'. Kolega ma kartę ze zniżkami, Big Mac za 4 zł, zjem trzy do tego duży shake i za 5 minut jestem głodny, + 1000 kalorii ekstra. Już wolę kebaba, choć to też niezdrowe. Brzuszek się lekko zaokrąglił, pomimo 10 kg niedowagi (175/65). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie jadam nic innego w MD niż Big Mac i Cheesburger, jakoś nie przepadam specjalnie za 'szybkim jedzeniem'. Kolega ma kartę ze zniżkami, Big Mac za 4 zł, zjem trzy do tego duży shake i za 5 minut jestem głodny, + 1000 kalorii ekstra. Już wolę kebaba, choć to też niezdrowe. Brzuszek się lekko zaokrąglił, pomimo 10 kg niedowagi (175/65).Ja jak najem się do pełna w McD to generalnie umieram z przejedzania przez jakąś godzinę, a następne 3 jestem po prostu najedzony. Poza tym o niedowadze może orzec lekarz, a nie internetowy kalkulator bmi czy zasada: wzrost powyżej 100cm = optymalna waga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Najlepszy to jest McMuffin :lol: Nienawidzę śniadań w MC :? Kto to wymyślił ? Nawet zwykłe tosty z szynką są wstrętne. Bleh ! :? McChicken najlepsza kanapka z normalnej oferty, no i nuggets'y. Bym zapomniał, pączek czekoladowy, sorry "donut"* :D ze śniadań jest poprostu PYSZNY ! :) * podchodzę do kasjerski i mówię, że chcę tego pączka czekoladowego, to mi zrobiła wykład :lol: że to nie pączki tylko donuty, różnią się ciastem, kółeczkiem w środku bla bla bla :lol: i jak oddawała już to tekst "i proszę, niech pan pamięta - nie pączki , tylko donuty" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Oczywiście skasowałeś ją "zamknij się i daj pączka" ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nosz kurde i w macu już Big Tasty nie ma :( Ale mam już nowy typ kanapka zbójnicka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Byłem ostatnio w Mc i wziąłem to co zawsze czyli powiększony McZestaw. Tym razem z BigMac'iem którego ostatnio jadłem z 3 lata temu. Albo mam wrażenie albo wszystkie kanapki z Mc są coraz mniejsze. Pamiętam jak kiedyś zjadłem Big'a i było git a teraz to jak przekąska. Wole iść na kebaba niż wydawać kase w Mc... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Byłem ostatnio w Mc i wziąłem to co zawsze czyli powiększony McZestaw. Tym razem z BigMac'iem którego ostatnio jadłem z 3 lata temu. Albo mam wrażenie albo wszystkie kanapki z Mc są coraz mniejsze. Pamiętam jak kiedyś zjadłem Big'a i było git a teraz to jak przekąska. Wole iść na kebaba niż wydawać kase w Mc... :/Może Ty jesteś coraz większy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Może Ty jesteś coraz większy? ;)Ta, to też prawda, ale to nie tylko moja opinia ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nienawidzę śniadań w MC :? Kto to wymyślił ? Nawet zwykłe tosty z szynką są wstrętne. Bleh ! :?Faktycznie, ofertę śniadaniową Mac ma bardziej niż kiepską... Większość rzeczy jest po porstu niesmaczna. Często też zauważyć można, że ludzie po prostu stoją i czekają aż minie ta 10:30 i będzie można kupić coś "porządnego" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Byłem ostatnio w Mc i wziąłem to co zawsze czyli powiększony McZestaw. Tym razem z BigMac'iem którego ostatnio jadłem z 3 lata temu. Albo mam wrażenie albo wszystkie kanapki z Mc są coraz mniejsze. Pamiętam jak kiedyś zjadłem Big'a i było git a teraz to jak przekąska. Wole iść na kebaba niż wydawać kase w Mc... :/Jak można pisać takie rzeczy w wieku 15 lat? :unsure: . To chyba oczywiste, że 12sto latek raczej naje się big makiem, a 15 już niekoniecznie (zależy od osoby). Rozumiem, że "to nie tylko moja opinia" to odnosi się do rówieśników? ;) Faktycznie, ofertę śniadaniową Mac ma bardziej niż kiepską... Większość rzeczy jest po porstu niesmaczna. Często też zauważyć można, że ludzie po prostu stoją i czekają aż minie ta 10:30 i będzie można kupić coś "porządnego" ;) Niestety, nie mam pojęcia po co te śniadania... jeszcze jakby te tosty po 1-1,5 były to mógłbym to przełknąć jakoś, ale nie za 3zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mcsniadania maja jedyny plus - wystarczy kupic kawę żeby dostać gazetę :) Ale żeby coś smacznego zjeść to nie ma bata, trzeba poczekać na porę obiadową. narzekacie, kanapka jajko deLuxe w zestawie może być. A normalnie to zestaw zbójnicki :P http://www.smog.pl/wideo/23553/mcdonalds_34_lata_temu/ Faktycznie jakieś większe te buły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 A propos McTasty - obrzydliwe to jest :? Nie mogłem dojeść do końca. Fu. BigMac jednak wciąż rządzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 wystarczy kupic kawę żeby dostać gazetę :) Z ciekawości zapytam jakie tam dają ? Gazeta Wymiotna, POlityka czy może coś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) nasz dziennik i gość niedzielny hehe, moje ostatnie jedzenie w Mc było jakieś 3 lata temu jak puściłem pawia po BigMacu... teraz jedyna co tam zamawiam to kawa i frytki, ewentualnie jakieś ciastka jak mają dobre. jednak jest jedna rzecz która mi w Mc smakuje, lody hehe. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przez wiele lat byłem mc żercą wcinałem to regularnie , ostatnio miałem pół roczną przerwę i jakoś mi już nie smakuje oprócz śniadań , śniadania są the best , wymiatają .mc muffin deluxe mniam-the best i wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 czytając wątek naszło mnie pytanie: czy do 10:30 nie można w McD kupić nawet zwykłego Cheeseburgera? Jeśli o mnie chodzi to tylko i wyłącznie owe Cheeseburgery tam wcinam. Ewentualnie wezmę do tego frytki. 2 kanapki + frytki i jestem najedzony po korek (ew. 3 kanapki bez frytek). Szkoda, że są po 3 zł a nie tak jak dawniej po 2 :P IMO cena BigMaca to jakieś nieporozumienie - to już lepiej wziąć 2 cheese'y albo odwiedzić jakiegoś turka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...