maxymili Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Frytki w Maku są za słone, te z KFC lepsze. Oczywiście lepiej samemu zrobić. A w tym głupim kraju chyba co druga osoba mówi, że ryba to nie mięso :lol: Panowie, przecież to oczywista oczywistość, że ryby rosną w grządkach zaraz za marchewką ;) Proszę wyluzować. W tym mądrym kraju... Nie jadłem jeszcze w kfc frytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 W kfc jest najlepszy keczup :) heinz'a ;] Najprawdopodobniej dlatego frytki smakują lepiej co niektórym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Dość dawo nie byłem w KFC i albo jakość się pogorszyła albo mi smak zmienia się na bardziej zdrowe żarcie. 8 hot wings i tłuszczu tyle, że na cały dzień by wystarczyło. Chyba muszę powiedzieć papa KFC, z MC to jeszcze kurczakburger mi podchodzi ze względu na tą sałatę :) Ale i tak kebab to kebab. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 moze i jedzenie maja smaczne, ale nie mozna sie tym najesc zglodnialem wieczorkiem wiec mysle podskocze pod mcdrive. bigmac, 2 chickenburgery i cheeseburger i... ...nic musialem jechac do domu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Generalnie jakoś KFC już nie syci, kiedyś kubełek hot wings na 2 osoby i często zostawało tych skrzydełek na drugi dzień, teraz zjemy taki kubełek i "można powiedzieć" że jest się najedzonym. Z Maca smakuje mi obecnie tylko tortilla natomiast tortilla z KFC jest za mała i taka sobie, a Grander maxymalnie przereklamowany źle wydane 15zł no może opłacało się dla frytek i pepsi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 To ze ryba jest miesem, to wiadomo, ale co ciekawe wg UE marchew jest owocem :P Wiec niedlugo mozemy sie zdziwic .. ;) Jak dla mnie dania z mc moglyby byc lepiej doprawiane...bardziej tresciwe w smaku ;) Poki co sie zachecam do stolowania w nim, choc wiem, ze to syf, ale kebaby i reszta tez, wiec co za roznica.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 W Szczecinie dobre frytki mają w Farmie. Duża porcja (~350g) za 6.20 i naprawdę ciężko zjeść wszystkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 To ze ryba jest miesem, to wiadomo, ale co ciekawe wg UE marchew jest owocem :P Wiec niedlugo mozemy sie zdziwic .. ;)To uklon w strone Portugalczykow, ktorych jedna z tradycyjnych potraw jest dzem z marchewki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Generalnie jakoś KFC już nie syci, kiedyś kubełek hot wings na 2 osoby i często zostawało tych skrzydełek na drugi dzień, teraz zjemy taki kubełek i "można powiedzieć" że jest się najedzonym.Z tym to jest loteria...zalezy chyba od dnia, dsotawy, i obslugujacej, bo ja od zawsze mialem z tym "problem" raz full, a raz 30 drobniutkich skrzydełek ale i tak warto:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Z tym to jest loteria...zalezy chyba od dnia, dsotawy, i obslugujacej, bo ja od zawsze mialem z tym "problem" raz full, a raz 30 drobniutkich skrzydełek ale i tak warto:D to widocznie ja mam ciągle pecha, na 3 ostatnie kubki każdy był taki sam "mizerny", dla tego teraz jedyne na co się mogę skusić w KFC to longer, ale tylko wtedy jak Maca nie ma blisko bo wtedy to tortilla ;) Edytowane 20 Maja 2009 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 ee tam gadacie bzdury - dobry kebab jest z 5x bardziej sycacy niz jakistam bigmac czy inne scierwo z mc :) Nie to ze nie lubie jesc w mc czy innym kfc . ale jak mam sie najesc i wydac np 10 pln to dobry , sprawdzony kebab to jest TO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 ^ I tu sie zgadzam :) Taki klasyczny kebab z mnóstwem mięsa oraz dodatkiem surówek to porcja, którą nie tylko można się zawsze najeść, ale też niejednokrotnie przejeść ;) Może zdrowe to nie bardzo, ale jakie smaczne za to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ostatnio mialem okazje zobaczyc jak koles sobie pluje na podloge (chyba) tak jak by stal na podworku z kolegami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ee tam gadacie bzdury - dobry kebab jest z 5x bardziej sycacy niz jakistam bigmac czy inne scierwo z mc :) Nie to ze nie lubie jesc w mc czy innym kfc . ale jak mam sie najesc i wydac np 10 pln to dobry , sprawdzony kebab to jest TO.+1, ale tylko i wylacznie w swoim miescie....tzw. sprawdzone , bo jak jade do innego miasta, to 100000x bardziej wole zjesc sprawdzonego KFC czy MC, niz jakiegos Kebaba po ktorym mam obstrukcję:P (z zycia wziete), w MC kumpela pracowala, tam sa naprawde rygorystyczne przepisy...a ze jest malo i drogo:P wole sie nie najesc niz na drugi dzien w kiblu siedziec^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 To prawda, w praktyce te opowieści o syfach i złej higienie w KFC/McD to bajki, również mój kolega 2 miech robił w KFC i przepisy są rygorystyczne i przestrzegane, mówi że on nie widział tam niczego, co zniechęciłoby go do jedzenia w KFC... bo wszystko było jak najbardziej Ok. Ja tam 10x bardziej się boje o jakieś podejrzane budy z frytkami/kebabem, tam to pewnie oszczędzają jak mogą, fastfoody zaś mają swoje ceny, ale wyposażenie sanitarne jest pełne, umywalki itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) ee tam gadacie bzdury - dobry kebab jest z 5x bardziej sycacy niz jakistam bigmac czy inne scierwo z mc :) Nie to ze nie lubie jesc w mc czy innym kfc . ale jak mam sie najesc i wydac np 10 pln to dobry , sprawdzony kebab to jest TO.dokladnie u mnie w miasteczku jest taki kebab "smakosz" w ktorym za 10zl masz duzego oraz genialnego w smaku kebaba, pracują tam 2 młode kobiety wiec o higiene raczej sie nie martwie w tym przypadku, zwlaszcza ze salatki nakladają w foliowych rekawiczkach i wszystko wyglada okej. za 10zl mam dobrego kebaba, a ostatnio zostawilem w macu 17zl na 4 cheesburgery i cole i sie nawet w polowie nie najadlem tak jak tym kebabem, a do tego mnie pozniej biegunka zlapala =_=' @up ja kebaby jadam tylko w wiekszych knajpach, sprawdzonych miejscach z mojego miasta. jeszcze sie nigdy nie nadzialem u siebie, chociaz jak w Łebie sobie zafundowalem gyrosa to mialem 2 dni problemy z żołądkiem ;/ Edytowane 16 Czerwca 2009 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 W Łebie nie miałem po jedzeniu problemów tylko w jednym miejscu, jeżeli chodzi o kebaby czy tym podobne. Między ul. Wybrzeże a Kościuszki przy kanale, o ile dobrze pamiętam. Reszta jak by to ująć... przesrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja wlasnie z tego co kojarze, po zarciu przy kanale mialem "przesrane" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Kebaby mi sie przejadły , a mając bonifikarte to i MC mi sie niedługo przeje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Kebaby mi sie przejadły , a mając bonifikarte to i MC mi sie niedługo przeje :PMiałem jakąś tam kartę ze zniżkami w zeszłym roku na PGA... Kto był, to pamięta torby pełne jedzenia pod pachami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Nam się taka karta dziś trafiła. Efekt: 3 osoby, 6 Big Maców, 2 Tortille 5 Shake'ów + jeszcze zamówienia na wynos dla szanownych rodzicieli kumpla i pozdrowienia dla innego kumpla, który jest na rocznej diecie białkowej ;) A za wszystko zapłaciliśmy bonifikartą naszej koleżanki, która pracuje przy frytkach w Mc :D Edytowane 26 Lipca 2009 przez kakadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 znow krewetki w panierce zawitaly do maca :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jadłem raz w Szwajcarii i wrażenia nienajlepsze. Dostaje je i :"ooo jakie duze! mniam!" ściągam przegryzam a tam połowa objętości to panierka (w dodatku średnio smaczna i tłusta) Biorąc pod uwagę to, że za 1CHF mniej dostaję 6 skrzydełek, które smakują pysznie, i robią jakąkolwiek różnicę w tym jak głodny jestem, już nigdy więcej nie jadłem krewetek. W Polsce nie byłem w Macu od 4 lat. Są tu też skrzydełka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 piszesz o McNuggets ?? są, ale to jakieś przemielone mięso z kurczaka a nei kurczak, na kurczaki to się do KFC chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 znow krewetki w panierce zawitaly do maca :rolleyes:odradzam, sama panierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Hmmm jakoś jak ze znajomą ostatnio byłem i konsumowała ona owe krewetki to nie wyglądało żeby to była tylko panierka i odrobina "wkładki". Ale sam nie próbowałem więc pewności nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A zauważyliście ostatnio politykę fast foodów, która brzmi: czy może być bez "grosza, dwóch groszy, bez 5 groszy" ? Spotykam się z tym nagminnie zarówno w kfc, mc, jak i w burger kingu. Raz nie zareagowałem, drugi raz nie zareagowałem (w sensie "spoko moze byc bez grosza"), trzeci raz zaczałem patrzeć na to trochę krzywo a od następnego razu nie zgadzam się na wydawanie "bez grosza". I nie że tylko ja tak mam bo czekając na skompletowanie zamówienia słyszę jak są obsługiwani klienci obok [; Policzmy sobie ilośc klientów dziennie x "bez grosza, bez dwóch groszy, bez 5 groszy" x 30 dni. Ile przycina na takiej akcji fast food? Nie mało :) Natomiast jak ostatnio powiedziałem, że ma być wydane CO DO GROSZA to zarobiłem 3 grosze [; bo oni faktycznie w tych kasach takich drobniaków nie mają - ale to przeciez nie jest problem klientów, że ceny są 12,99 14,99 16,99 a restauracja nie zaopatruje kas w drobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Proponuje płacić kartą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Proponuje płacić kartą :)Karta dzieki temu jest zajebista ;]. Można napiwków nie dawać (to akurat daje bo wiem ze niektórzy kelnerzy tylko z tego żyją), zawsze równo wychodzi no i mniej miejsca w portfelu zajmuje ;d. Co do MC ? Wole sobie pójść na chinola. Za 11 zł a pełny jestem w MC musiałbym ze 25 wydać ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jadł ktoś te nowe kanapki hot&spicy w McD? Warto wydać 10 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...