apo5 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) A ja ostatnio którys raz z koleji zamowilem mc royala, ostatnio tez jadlem big mac'a i stwierdzam że lipne bułki dają do tych hambugsów. Kiedys te bułki były ciepłe i mięciutkie, a teraz co kanapka to po pierwsze: - nie rozpuszczony ser (albo LEDWO przytopiony) - tak ma być? - co najgorsze: sucha bułka...nie grilowana, nie podgrzewana w mikrofali. Kiedys tak nie było. Kiedys cały hamburger był cieplutki i miękki a teraz robią syf...tyczy sie to zarówno arkadii w warszawie - jak i mc'dona na rogu marszałkowskiej i swietokrzyskiej...lipa. Uderzam tylko do burger kinga - bo jesli chodzi o hambugsy to faktycznie jest king :D Niedługo w arkadii się burger king otwiera - jupi kaj jej młoda foka. P.S - nie jestem gruby a jem za trzech =] Edytowane 14 Lutego 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Np 2 kebaby na wiatraku :D Burger King rulezzzzz tak hamburger przynajmniej przypomina to co jest na obrazku Pamietacie scene z filmu "Upadek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Na plakacie bułka była bardziej wypukła miała ładniejszy kolor i błyszcała Rodzaj sałaty użyty na zdjęciu i w kanapce był całkiem inny. Na plakacie były 2 plasterki sera. W kanapce 1 Ilość pomidora. Mięso z plakatu było coczyste ładne i grube. Na żywo wyglądało na suche i zwiędłe. Drewno, plastik, lakier i photoshop czynia cuda ;) Jesli uwazasz, ze w reklamach ogladasz cos, co jest jadalne, to grubo sie mylisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Drewno, plastik, lakier i photoshop czynia cuda ;) Jesli uwazasz, ze w reklamach ogladasz cos, co jest jadalne, to grubo sie mylisz ;)Bybym głupi jakbym tak myślał. Ja po prostu lubię takie rzeczy mcdonaldowi wypominać i obarczać ich winą za zło całego świata. ;-) Edytowane 14 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 w arkadii wszystko jest gorsze niż w innych... longery byle jakie, twistery byle jakie, czizy byle jakie, inne kanapki tak samo... jedyne co jadłem dobrego z tej części to tortilla z mcd. Nie lubię jej ale była tak zrobiona jak powinna być a nie byle jak <_<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Bybym głupi jakbym tak myślał. Ja po prostu lubię takie rzeczy mcdonaldowi wypominać i obarczać ich winą za zło całego świata. ;-) kobietom też można to wypominać :rolleyes: apo5 bułka hamburgera ciepła? oczywiście, jak jesz świeżego to zawsze jest ciepła..ba! gorąca. ale jak można robić takie zło jak bułka z mikrofali? :mad: :blink: powinni za to karać XD (w kiepskich barach się tak bułki grzeje albo i nawet kebaby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Drewno, plastik, lakier i photoshop czynia cuda ;) Jesli uwazasz, ze w reklamach ogladasz cos, co jest jadalne, to grubo sie mylisz ;) Nie koniecznie. Do reklamy kawy, używa się coli i płynu do mycia naczyń, natomiast do lodów, ziemniaki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Wedlug mnie w restauracjach Burger king, w hamburgerach jest to co na obrazku,jedzenie owszem tez tam jest bardzo smaczne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie koniecznie. Do reklamy kawy, używa się coli i płynu do mycia naczyń, natomiast do lodów, ziemniaki ;]To jest dosc oczywiste, trudno byloby zrobic kawe z drewna :P A tak BTW "niekoniecznie" piszemy razem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 mcd... jedzenie tam, hmm...jedyne co maja naprawde dobre to kanapki z kurczakiem,, reszta jest malo apetyczna. do tego cena jedzenia tam... zeby sie dobrze najesc musialbym zjesc ze 3 takie mc chickeny, co daje razem prawie 21zl, a w innym miejscu za 9zl mam taki kebab ze hoho^^ wole kebab w moim malym miasteczku niz jedzenie z mcd :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) W Polsce na wasze szczęście tak jest (jak na razie ;-) ) ale ja w mojej alpejskiej dziurze najlepiej wychodzę finansowo na jedzeniu w mcd. :| Kebaby w PL są duże, pyszne, wspaniałe i sycą (Bla-Bla Kebab w Kętach :D ), a tutaj drogie są i przy tym mięso w nich to jakaś parodia. Smakuje jak słona upieczona skóra, a wygląda jak spalone obierki od ziemniaków. Już wolę te nekro-burgery od klauna ronalda macdonalda. 3 cheesy i jestem happy. ;-) Edytowane 16 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ano kebaby sa bardzo tresciwe :D u mnie w miescie za 8-9zl dostaniesz taki kebab ze cie na caly dzien zapcha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 jade do mcd za godzine co polecacie do zarcia? budzet ok 20zł taki maly wieczorowy wypad na faze z dziewczynami:D i tak musze jechac ponad 25km do najblizszego mcd.. nie bylem tam kawal czasu;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 zdecydowanie moge ci polecic Mc.chickena ;] i shake smietankowego czy tam waniliowego nie pamietam jakie smaki maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Kanapka alpejska jest rzeczywiscie niezla, ostatnio jadlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) A ja wczoraj poszedłem na żywioł i wziąłem krewetki z sosem koktailowym. :D Nigdy więcej. W krewetkach panierki było więcej niż krewetek, a w panierce więcej tłuszczu niż panierki. ;-) Edytowane 23 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak dla mnie gdyby nie Tortilla i Kurczak Premium to nie bylo by tam co jesc. Odnosnie sporu Mc vs Kebab bar to nie porownujmy Mcszamba z perfumeria jak to o. Dyrektor mawia ;) Jak sypia wam frytki to uwazajcie czy nie sypia z przegrodki "OK" bo dostaniecie zeszloroczne zamiast swiezych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 łe tam, tam gdzie ja pracuję nikt się nie przejmuje przesuwaniem tego okeja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) To jest dosc oczywiste, trudno byloby zrobic kawe z drewna :P Ech a a ja myślalem , że w naszym kraju jest wszystko możliwe:D, byle by było zjadliwe albo do wypicia:P:D Edytowane 19 Czerwca 2008 przez DamSx6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 To jak już ktoś upnął topic, to się pochwalę, że znalazłem wspaniałego kebaba w mojej miescinie. Mięso, porządny prawdziwy kurczaczek a nie jakaś papka jak na parówki ścinana wiórami i mogę płacić takimi bonami, co to je mój ojciec dostaje w robocie, a ich nie używa za bardzo. :) Żyć, nie umierać. Prawie codziennie jest kebabik na obiad. A do McDnld chodzę raz na 2tyg-miesiąc. Poza tym miałem niemiłe przeżycie w Burgerkingu. Trochę więcej niż pół roku temu wychwalałem go pod niebiosa. Niedawno byłem w tej samej restauracji i przeżyłem horror. Na wstępie waliło starym olejem w całej restauracji i było tam bardzo duszno. Zajęliśmy stoliki i wszędzie było pełno much, tak że nie sposób się było opędzić. :| Przy składaniu zamówienia kumpel mówi że prosi "medium chicken nuggets" a kobieta która go obsługiwała do niego z takim wyrzutem jakby ją ktoś obraził "KING nuggets!" Tak go biedaka zamurowało, że tylko bąknął "Ok." :lol: Potem wziąłem kanapkę z kurczaka, która była wielka, ale niedobra. Mięso nie miało wyraźnych włókien, tylko było takie pomielone i niedobre (w mcd jest to samo) i wszystko bardzo śmierdziało nienajmłodszym tłuszczem. Potem zjadłem jeszcze whoopera, który też nie był tak dobry jak ostatnio i również był oleisty. Frytki też nie były dobre, a po tym wszystkim brzuch mnie strasznie rozbolał. Ogólnie jedno wielkie OMG! Następnym razem jak przyszedlem do macdonalda, to go doceniłem, bo w końcu zrozumiałem, że czystość, neutralny zapach, miła obsługa i powtarzalny smak to jednak nie jest standard... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 To jak już ktoś upnął topic, to się pochwalę, że znalazłem wspaniałego kebaba w mojej miescinie. Mięso, porządny prawdziwy kurczaczek a nie jakaś papka jak na parówki ścinana wiórami i mogę płacić takimi bonami, co to je mój ojciec dostaje w robocie, a ich nie używa za bardzo. :) Żyć, nie umierać. Prawie codziennie jest kebabik na obiad. A do McDnld chodzę raz na 2tyg-miesiąc.I ile już przytyłeś? :D :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) nic. cały czas jest tak jak było czyli oscyluję w granicach delikatnej nadwagi. ;-) A kebab nie może być bardzo tuczący. Kółko ciasta do tortilli, sałata, pomidorek, świeża cebula, mięso drobiowe i jogurt jako sos. Nie ma dramatu. Lepsze to niż burger, frytki i cola ;-) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ostatnio w niemieckim MCD naszła mnie ochota na małe co-nieco. Wziąłem Tortille za dwa ojro, po odpakowaniu jej okazało sie że jest ona wielkości 2/3 longera z KFC... Nawet nie pocułem, jak przez gardło przeleciało ;) Tak więc nie polecam tego brać, a ja zrywam romans z MCD na dłuuuuższy czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 A ja właśnie zaobserwowałem, że tortilla mcd>>>twister kfc...... w ogóle ostatnio byłem rano w mcd, kupiłem tortille z oferty śniadaniowej i była z jajkiem... bleee, 1/3 tego ścierwa ptaki zjadły :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 żarcie w MCD przed 10.00 to porażka, fuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ostatnio w niemieckim MCD naszła mnie ochota na małe co-nieco. Wziąłem Tortille za dwa ojro, po odpakowaniu jej okazało sie że jest ona wielkości 2/3 longera z KFC... Nawet nie pocułem, jak przez gardło przeleciało ;) Tak więc nie polecam tego brać, a ja zrywam romans z MCD na dłuuuuższy czas ;) A ja właśnie zaobserwowałem, że tortilla mcd>>>twister kfc...... Tez to potwierdzam, Longer jest mniejszy i mniej sycacy od tortilli z mcD, ale za to ma lepszy smaczek :D Ale imho lepiej kupic 3 longery niz jedna tortille, fakt za ciut wiecej kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Chyba że ma się bonifikartę ;] wtedy żarcie z mc się opłaca ;] Kanapki za 4zł i średnie frytki 3zł + duży shake za 3zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 dla mnie the best to są te karteczki, co można 2 powiększone zestawy w cenie jednego mieć etc, wtedy to jem na potęge z kumplami : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 To była chyba promocja na styczeń luty jak pamiętam? Nie jest to już raczej dostępne? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 trudno powiedzieć, bywało tak że w okolicach sierpnia czy lipca wypuszczali, lub na zime też.... róznie i trudno dostać, ja dostałem ostatnio spod lady ale jako jeden z nielicznych ! nie każdemu dawali ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...