mechl!k Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Albo zakupić bonifikartę dzięki której taki BigMac kosztuje 4zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) czytając wątek naszło mnie pytanie: czy do 10:30 nie można w McD kupić nawet zwykłego Cheeseburgera?Nie można. Tylko ten syf śniadaniowy, nie polecam. Niedobre to. Edytowane 6 Lutego 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ten syf śniadaniowy jest dobry tylko o wiele za mały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Chyba musisz być poważnie głody żeby to ze smakiem zjeść ;] Ja ze śniadań jedynie co trawie to frytki ;] Cholera, lato się zbliża trza porzucić MaCa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Albo zakupić bonifikartę dzięki której taki BigMac kosztuje 4zł ;] czy mozesz rozwinac swoja wypowiedz? ja tylko ograniczylem piwo i beerceps sie skurczyl znacznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 czy mozesz rozwinac swoja wypowiedz? Pracownicy MD dostają takie karty zniżkowe i często ląduje one np na Allegro. Karta umożliwia zakup za bardzo przystępne ceny: - Big Mac , McChicken , Filet-O-Fish , WieśMac, McRoyal , Tortilla , 6 szt. McNuggets w cenie 4 zł - Średnie frytki w cenie 3 zł - Duży shake w cenie 3 zł Nieograniczone ilości naturalnie ( o czym przekonał się w zeszłe wakacje McDonald w Sopocie jak pracownicy CopaCabany zamawiali lunch ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Nieograniczone ilości naturalnie ( o czym przekonał się w zeszłe wakacje McDonald w Sopocie jak pracownicy CopaCabany zamawiali lunch ;) ) Jak duze zamowienie bylo?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Nowa tortilla na ostro mniam ;) Do tego mały szejk i jestem napchany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Takie karty rozdawali wczoraj w Malborku na otwarciu, są ważne do 30 maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Niedawno zorientowalem sie ze usmiercili podwojnego McRoyala z serem. Czasem lubilem go wciac zamiast BigMaczka tudziez Tortilli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Jadł ktoś tą kwadratową kanapkę? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Jadłem w tym tygodniu. Nawet może być. Niezabardzo lubie tylko ten ich bekon ale ogólnie można wziąć jak nie szkoda kasy. Ja tam porównując wole nadal BigMaca:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 jeśli dobrze widziałem kosztuje dyche, duża jest choć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Nie jest duża i nie jest warta tej ceny (; Taka sucha kanapka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 nie jedzcie w Mac'u . ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 nie jedzcie w Mac'u . ;/ Wole zjesc cos w Mac'u, niz w budce z kebabem/hot-dogiem/Bog wie czym, w ktorej nigdy nie jadlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 To całe CBO to kawałek suchego wióra. To samo można powiedzieć o wszystkich nowy kanapkowych wynalazkach McD. Niestety ukradli mi podwójnego McRoyala który sycił mnie niesamowicie i zrobili coś strasznego z tortillami. Dobrze został zwykły McRoyal i McChicken. Wszystkim wynalazkom w MC mówie stanowcze nie, a bonifikacie ... tak :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Ja dziś jadłem Grandera w KFC i był dość duży jak na kanapki z fast foodów ale super smaczny to on nie był, moje najgorzej zainwestowane 10zł :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 A Grander to nie po 15zł jest? Jest taki sobie, da się lepiej zjeść w KFC za tą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Wole zjesc cos w Mac'u, niz w budce z kebabem/hot-dogiem/Bog wie czym, w ktorej nigdy nie jadlem. Przyznam rację, wczoraj idąc przy galaxy zwróciłem na chłopaka obsługującego taki wózek z hod-dogami. Po podaniu Pani gotowej kanapki, przejechał smarkami po całej ręce. Oczywiście kolejni klienci nie musieli tego widzieć ;). Ale... W macu dostajesz to samo tylko ładnie opakowane. Edytowane 14 Maja 2009 przez Hubis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Mój dobry kolega pracował w KFC i twierdzi, że sam się lekko zdziwił, ale przez 1,5 miesiąca nie widział tam nic nieprawidłowego pod wzgl sanitarnym Jak coś spadnie to odrazu do kosza, po terminie - tez do kosza Ogólnie git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Mam 35 lat i ostatnio po raz pierwszy stołowałem się w MCDrive. Cóż, dzieciak chciał. Powiem, że jedzenie nie jest zbyt dobre, mają niby jakieś sałatki, ale takie oszczędnościowe i ogólnie tak by można powiedzieć o wszystkim w tej restauracji. Pio najniższym koszcie byle wyglądało dobrze. Jak to mówią, człowiek nie świnia, może zjeść wszystko więc nie wybrzydzałem. W smaku nawet znośne. Acha, jadłem wyłącznie bezmięsne bo nie jem mięsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 No to wiesz, jeść tylko bezmięsne w McDonald's to jakaś pomyłka, wszystko bezmięsne mają okropne praktycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 No to wiesz, jeść tylko bezmięsne w McDonald's to jakaś pomyłka, wszystko bezmięsne mają okropne praktycznie. Wyjdz! A frytki to co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 My też ostatnio jedziemy na bonifikarcie i muszę przyznać że teraz to się opłaca :D Kartę mamy do końca maja. Czy w czerwcu zmieni się wygląd karty ? Bo jak na razie nikt nam na datę nie patrzył i coś mi się wydaje że karta zostanie dożywotnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zmienia się obrazek na odwrocie i czasami kanapki, które można kupić na bonifikarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Wyjdz! A frytki to co? :lol:Frytki i ryba ;) luz akurat frytki były najgorsze :D W Tesco za 1,70 za kilo są lepsze. Tylko samemu trzeba usmażyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Ryba to nie mięso ? :D Lepiej samemu obraź ziemniola, pokroić i cieszyć się świeżym smakiem ! Edytowane 16 Maja 2009 przez Hubis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Frytki w Maku są za słone, te z KFC lepsze. Oczywiście lepiej samemu zrobić. A w tym głupim kraju chyba co druga osoba mówi, że ryba to nie mięso :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Frytki w Maku są za słone, te z KFC lepsze. Oczywiście lepiej samemu zrobić. A w tym głupim kraju chyba co druga osoba mówi, że ryba to nie mięso :lol: Właśnie w KFC zawsze jak biore B smarta to jest tyle soli, jakby z 3-4 porcji mi nasypali, i nie był to jednorazowy incydent, tylko tak jest w kółko :unsure: . Aczkolwiek bardzo lubię jak coś jest mocno słone i tylko dlatego dalej te B smarty kupuję ;p. A jak mieszkałem obok MCD to czasem specjalnie tylko na frytki szedłem i są lesze niż w KFC ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...