Marcin_gps Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Daj Pan spokój, do Big Maca nie dorównuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 ta druga nowa z kurczakiem jest beznadziejna, duża bułka duży kawałek "mięsa", nie wiem co to było ale jakiś taki dmuchany sztuczny kurczak, poza mięsem sałatą i sosem chyba tam nic nie ma, co do wołowiny to tak jak poprzednicy napisali możne być ale się cala rozlatuje. Mi najbardziej brakuje podwójnego mcroyala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Tortilla jest beznadziejna, bezsmakowy gumowy naleśnik, jakieś sztuczne warzywa i tylko nuggetsy smaczne za pierwszym razem. już lepiej kalmary u chinczyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Z wołowiną nawet całkiem całkiem syta i smaczna, kurczak pomyłka omijać z daleka :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja w ogóle nie lubię niczego z kurczaka w mcdonalds. To nawet nie ma struktury mięsa (kurczak zawsze składa się z włókien) tylko jakiegoś pomielonego g***a. :| W Szwajcarii jest jeszcze gorzej, bo jak to przekroisz, to normalnie widać w tym małe bąbelki powietrza :lol:. Wołowina to przynajmniej w miarę normalne mielone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 ja ostatnio spróbowałem dużego kubełka nuggetsów.. świetna rzecz. Z maca może jeszcze frytki i shake się do czegoś nadają, bo reszta nie warta pieniędzy które się płaci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 jaki to duży kubełek? czy chodzi o tą największą porcję? (serio pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 W McD's nie ma niczego podawanego w kubełkach, więc zapewne chodziło o dwudziestkę ;) Chyba, że pomylił Nuggets <> Wings oraz MdD's <> KFC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 nie no takie jakieś pudełko.. faktycznie wprowadziłem w błąd tym kubełkiem, ale ja to tylko spożywałem, a nie zamawiałem osobiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) http://wolnemedia.net/?p=21655 Znaleźli karalucha we frytkach, myszy w kuchni zaschniętą krew na podłodze i w całej kuchni nie było mydła dla pracowników do mycia rąk. Nie do wiary! :lol: Edytowane 12 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 http://wolnemedia.net/?p=21655 Znaleźli karalucha we frytkach, myszy w kuchni zaschniętą krew na podłodze i w całej kuchni nie było mydła dla pracowników do mycia rąk. Nie do wiary! :lol: Ważne, że smaczne. ;) W Kambodży to chętnie by zjedli tego karalucha zamiast frytek, krew nikogo nie brzydzi a brak mydła jest codziennością, więc ja to tam olewam, czasem się zdarzy. ;) I póki człowiek o tym nie wie (tym samym brak efektu placebo) to będzie OK. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 mcwrap to podwojna sciema. Nie dosc ze pudelko o 1/3 za duze zeby wydawalo sie ze nie wiadomo jak wielki jest, to tortilla jest w 1/3 pusta. Do twistera z kfc nie ma najmniejszego podskoku, zarowno wielkoscia jak i smakiem. No ale ze kurczak w mcd to porazka to wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Nie wiem czy było, ale warto poczytać :) Dlaczego frytki McDonald's są tak smaczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 mcwrap to podwojna sciema. Nie dosc ze pudelko o 1/3 za duze zeby wydawalo sie ze nie wiadomo jak wielki jest, to tortilla jest w 1/3 pusta. Do twistera z kfc nie ma najmniejszego podskoku, zarowno wielkoscia jak i smakiem. No ale ze kurczak w mcd to porazka to wiadomo. McWrap zdrożał, zmalał (chyba - pomiarów precyzyjnych nie dokonywałem) i pogorszył się w smaku względem starej Tortilli. Przestawiłem się na zestaw z Wieśmakiem, Kurczaka Deli i Cheeseburgera. Nie wiem co chcesz od kurczaka z McD's. Nie wiem czy było, ale warto poczytać :) Dlaczego frytki McDonald's są tak smaczne? Najtrafniejsze podsumowanie: [...] póki człowiek o tym nie wie (tym samym brak efektu placebo) to będzie OK. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Lol kiedyś się właśnie w tym temacie zastanawiałem skąd się w Burger Kingu wziął smak "grilla" wziął w burgerach i jest to wyjaśnione. Też efekt pracy chemików jednak. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Lol kiedyś się właśnie w tym temacie zastanawiałem skąd się w Burger Kingu wziął smak "grilla" wziął w burgerach i jest to wyjaśnione. Też efekt pracy chemików jednak. ;-) Jak w każdym " zarciu" praktycznie... wypadałoby nic nie jeść i zdychać z głodu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Im mniej technologicznie zaawansowana i przetworzona szama, tym lepsza dla Ciebie i ogólnie nie ma zbyt dużego problemu tak jeść, jeśli ktoś się tym interesuje, nawet jeśli chodzi o fastfood. Ba, może ktoś mnie posądzi o herezję, ale uważam, że dobrej jakości kebab, czy kanapka w której skład wchodzi powiedzmy świeżo smażona pierś z kurczaka i warzywa, są zdrowe. Przeżyłem prawie rok na takiej lajtowo-fastfoodowej diecie jedząc dzień w dzień w jednej restauracyjce, gdzie sympatyczna turecka mamuśka robiła wszystko ze świeżych składników i nie dość że straciłem na wadzę, to jeszcze czułem się świetnie. I co nie da się? ;-) Edytowane 13 Maja 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Wyjątek potwierdzający regułę? ;] Co to jest lajtfastfood? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Ciężko wyjaśnić co to jest, ale coś a'la fastfood babuni :P Edytowane 13 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 ja się odchudzam niby i jak już zmuszony jestem zjeść w MCD, np gdy kumple nalegają xD to biore tylko to co ma w sobie kurczaka : ) i nawet zaczyna mi smakować, pomijam tłustą panierkę : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Odchudzasz się jedząc pszenne bułki, panierkę nasiąkniętą tłuszczem i słodki, w dodatku również tłusty sos? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 jak tego nie je na śniadanie obiad i kolacje siedem dni w tygodniu tylko np. raz na 2 tygodnie, to żadna różnica dla jego odchudzania. Drakońskie sztywne diety to idiotyzm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 schudłem już 10 Kg, maca można wcinać ko wole z drobiem, lepiej sie przyswoi no i żeby z mackiem nie przesadzać to trzymać się żeby 1000 kalori nie przekroczyć, ja np biore 2 kanapki juz bez frytek etc. MCD można wcinać na diecie. Dieta nie polega na tym by nic nie jjeść i niszczyć organizm lub samo białko i niszczyć nerki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Dokładnie i tak najgorsze z wszystkiego są frytki nie mówiąc już o napojach w stylu: "szklanka wody + 10 łyżek cukru + aromat + barwnik" Ja też jak już kupuje to tylko kanapki (ale raczej ze skąpstwa, bo się najlepiej kalkulują ;-) ) Choć jeśli chodzi o smaki jedzenie itp. to jestem francuski piesek to zazwyczaj cheeseburgery mi smakują, ale ostatnio na głodomora poszedłem i jakoś tak stwierdziłem, że podczas żucia smakują jak słodka tłusta niedobra breja z mięsem i nie żebym miał od czego robić przerwę, bo w macu stołuję się może 1-2x w miesiącu, ale chyba przez jakiś czas tam nie wpadne. 4x cheesburger = wypasiony kebap albo kanapka z tuńczykiem w subwayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Może ktoś to już to pisał wcześniej, ale nie chce mi się czytać wszystkich tych stron ;p Kilka dni temu byłem we Lwowie, zahaczyliśmy o Maca, i nie dość, że wszystko było tańsze (w sumie co było oczywiste) to o wiele, wiele większe :o Zamówiłem Mc zestaw z Big Mac, to nie potrafiłem tak szeroko otworzyć ust, żeby go ugryźć ;p natomiast w Polsce nie potrafię się nawet takim najeść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 moze big tasty dostałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Gdzie można kupić sos Barbecue taki dają w Mcdonalds? Robi go Hainz ale to nie jest ten sam sos co sprzedawany w sklepach smakuje inaczej. Ten ze sklepu jest ostrzejszy. Ten z Mac Donalda jest znacznie bardziej przyjemny w jedzeniu. 25ml za 1zł więc za 8 zł więc niby można kupić 200ml. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Może ten sam, tylko rozrobiony, skoro sam zauważyłeś, że ze sklepu ostrzejszy. Necro.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Pomyłka sos barbecue do MacDonalda robi jednak Develey a nie Heinz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...