matik16 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam mam takie pytanie chciałbym sobie złożyć zestaw chłodzenia wodneg narazie na 1 blok tylko na procesor pużniej dokupie na grafikę i chcialbym sie zmieścić w 400 zl no możę lekko wiece 430 zl co polecacie chlodniczke bym chciał 2 x 12 cm . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja polecam czytanie, szukanie i myślenie. Nie rób tego sam, zrób to z nami, to w Castoramie, tutaj jest inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 no ja tak mysle nad chlodniczka-Black Water Advanced 122 rev. 2.0 Pompa Coolriver rev. 2 Realitynet Frost2Slim Rev3 2 metry Innovatek PCV 8/10 szybkozlaczki no i dwa fandery na 5 v dac na ta chlodniczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 wszysko Ok tylko inny blok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 prison Pro V2 ? moze ten bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A ja dołączę się do tematu... Co będzie lepsze: Fander czy Akasa Amber ?? Będzie chodzić na 5v więc cisza przede wszystkim. Moim faworytem jest Fander, lecz czy może nie będzie lepsza Akasa?? Proszę o odp. Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja bym dołożył troche do Scythe S-Flex 800RPM Nie dośc, że cichszy to i wydajnieszy w moim odczuciu. A co do bloku to warto spojrzec jeszcze na F3D z realitynet.pl Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A ja polece XTHERMAL BTF120PRO - łożysko ciche jak w s-flexie a zawsze moze troszke mocniej dmuchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja mialem cos takiego jak planujesz sobie kupic, wzialem tylko inny blok (cube2) Na chlodnicy uzywalem Tacensow 120 i calkiem milo sie to uzytkowalo. Teraz czeka na kupca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 chlodniczka-Black Water Advanced 122 rev. 2.0 Pompa Coolriver rev. 2 Realitynet Frost2Slim Rev3 2 metry Innovatek PCV 8/10 szybkozlaczki no i dwa fandery na 5 v dac na ta chlodniczke Wszytko okay, ale opłaca się dorzucić te 20 zł do frosta 3 i zestaw bardzo dobry. A ja dołączę się do tematu... Co będzie lepsze: Fander czy Akasa Amber ?? Będzie chodzić na 5v więc cisza przede wszystkim. Moim faworytem jest Fander, lecz czy może nie będzie lepsza Akasa?? Po co się dołączasz do tematu, skoro to ani nie pasuje do tego wątku, anie nawet do tego subforum <_< <_< Załóż nowy wątek, a nie komuś śmietnik robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...