niko2003 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Mam taki problem. Wszystkie napedy sa na SATA (dysk i dvdrw). Komputer jak w podpisie, dzieje sie tak nawet bez przetaktowania! Wkladam płytę dvd brudną lub porysowaną, dvd się meczy w końcu jak nie potrafi nic zrobić, resetuje mi sie komputer. DVD to Samsung SH-183H. Pomocy??? Edytowane 29 Czerwca 2007 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 To chyba wina zasilacza... sprawdz jakie masz napięcia i oscylacje, później połączenia wszystkie, i napisz rodzaj zasilacza i producenta. Napisz tez całą konfiguracje kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Patrz SIG! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A moze to nie wina dvd, a procka? Odpal Stress Prime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Prime95 dwie godziny nic. Lee Sp2004 dwie godziny nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 No to dziwna sprawa. Hmm, a możesz tą nagrywarkę podłączyć gdzieś u kolegi (a może i u koleżanki ;)) do innego komputera i sprawdzić jak tam będzie się zachowywać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Moze jakis blad w sysmie/systemu. "Panel sterowania > System > Zaawansowane > Uruchamianie i odzyskiwanie > Ustawienia > Awaria systemu > Automatycznie uruchom ponownie" odznacz i sprawdz czy problem będzie dalej występował. Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzięki to jest odhaczone. Kurcze tylko ja mam w okoliczy SATA? (Poszukam) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jeszcze mozesz sprobowac podlaczyc pod inny kontroler, sata masz napewno mnóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 ja mam podobny problem z DVDRW LG42 / WinXP znajduje nowy napęd i wyszukuje sterownik a potem restart i tak w koło. na innym kompie no problemo. ciekawe to jest / mysle pomału o formacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...