Dj. Gargamel Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Sluchajcie oblekalem kabelki od zasilania w peszel no i pomieszalem :( wlaczam kompa czytnik mi wyjechal i dymek leci jakby indianie nadawali poprzestawialem wszystko z powrotem komp chodzi nawet wszystko chodzi oprocz dvd. mojego lg nie widac w biosie a jedyny znak zycia to stale wyjezdzajaca tacka. Co myslicie da sie cos zrobic w serwisie czy moze mam zasilic nim smietnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 chyba tylko kosh go czeka - poszło 12V zamiast 5V na elektronike - chyba że znajdziesz innego dawce organów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 sluchajcie potrzebuje jeszcze rozkladu kabelkow do wtyczki do stacji dyskietek w ferwozre i to sie po............ mam 4 kolorki pypek do gory w jakij kolejnosci je wpiac ??? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...