Clarkson Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Kupiłem dzisiaj nową nagrywarke dvd :> jednak jest problem :> po podłączeniu jej do kompa, komp sie resetuje :/ podlaczylem ja tak jak mialem wczesniej podlaczone dvdroom w kompie i nic :/ wlacza sie komp ten czarny ekran z [ciach!]lami i reset i tak w kolo :/ co robic? robilem juz rozne kombinacje z tasmami i nic i tymi zworkami i nic :/ podobnie jest jak odlacze w ogole ta nagrywarke, tzn zostawiam sam twardy dysk, bez cdromow itp edit: Zmieniłem coś w biosie i działa, tylko że komp załapuje gdzieś za 4-5 razem od włączenia... Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Clarkson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zasilacz? Uszkodziłeś wtyczkę przy podłączaniu/odłączaniu... albo zasilacz pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...