Skocz do zawartości
nobody_likes_me

Laptop W Anglii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. przebywam obecnie w Anglii i chcialbym zakupic laptop do ok. 700£. Sprzet bedzie uzywany glownie do podstawowych zastosowan czyli muzyka, filmy, internet. Dobrze by tez bylo zeby chodzily nowsze gierki.

proszé o pomoc w wyborze modelu, jesli ktos jest w Anglii to rowniez prosze o linki do sklepow, jesli nie to bede zadowolony z podania konkretnego modelu.

Jeszcze jedno pytanie: laptopy sa tansze w Polsce czy w Anglii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzet bedzie uzywany glownie do podstawowych zastosowan czyli muzyka, filmy, internet. Dobrze by tez bylo zeby chodzily nowsze gierki.

No to w końcu do podstawowych zastosowań czy do nowszych gierek?

Polecam ASUS i Toshiba. Przejrzyj cenniki tych marek w sklepach w Anglii i co znajdziesz o najlepszym konfigu do kwoty 700 funtów i bierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w końcu do podstawowych zastosowań czy do nowszych gierek?

Polecam ASUS i Toshiba. Przejrzyj cenniki tych marek w sklepach w Anglii i co znajdziesz o najlepszym konfigu do kwoty 700 funtów i bierz.

http://www.laptopsdirect.co.uk polecam sklep

Asus F3Jp http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_F3Jp_L...04C/version.asp

Asus F3Jp http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_F3Jp_L...C/version-1.asp

Asus F3SC http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_F3SC_L...C/version-1.asp

Jest wiecej lapkow z tej cenie , dalem ceny przykladowe asusów i po 2min szukania kaplem sie ze szukajki i google nie uzywales, wiec najpierw poszukaj cos sam...

Nie kupowalbym juz teraz zadnego x1600/x1700/7600/7700 w tych czasach, poszukaj cos z 8400M(ten ostatni lapek z linków ma "8400M G 128MB" cos nie pachnie dobrze moze byc kastrat,) chcesz dobrze wydac kase to poszukaj/poczytaj i powiedz czego chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 2min szukania kaplem sie ze szukajki i google nie uzywales, wiec najpierw poszukaj cos sam...

szukalem, szukalem :) znalazlem np. acer aspire 9303wsmi (jest w nim 7300 ale nie wiem czy tak dobra jak wersja komputerowa czy tylko slaba jej pochodna), 5103 wlmi. niestety nie za bardzo mam pojecie o kartach graficznych w laptopach, wiem tylko zeby nie brac zintegrowanych;)

tymbardziej dzieki za bardzo przydatne informacje, teraz mam juz wiekszy wybor :D

a co do zastosowania - trudno odmowic sobie przyjemnosci grania a z drugiej strony sa pewne ograniczenia w kasie wiec chodzi o cos kompromisowego miedzy jakoscia grania a cena:) wiadomo ze nie marzy mi sie granie w najnowsze produkcje w max detalach ale zeby przynajmniej chodzily

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego acer aspire 9303wsmi nie dotykaj, grafika słaba.

Minimum 1600/x1700/7600/7700 i tyle.

Za granica mieszkasz to sobie pozwol na troche luksusu, ja mialem na lapka 800e poczytalem troche i wydalem 1650euro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dell.co.uk wlasnie weszly nowe modele np nastepca dosc popularnego 6400 czyli 1520 (takiego wlasnie kupie ale dopiero gdzies za miesiac) z c2d santa rosa i kartami z dx10 co prawda w przypadku 8400m gs to i tak nie zrobi wielkiej roznicy bo bedzie sie dlawic przy dx10 ale jest tez 8600m gt mozesz sobie dobierac co ci sie podoba i kontrolowac cene koncowa szkoda tylko ze jest to az tak nowy model ze jeszcze niewiele jest o nim na necie

Edytowane przez siwy05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi