greenhorn81 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) witam, wczoraj zakupilem w/w monitorek i ogolnie nie jest zle, bo przesiadalem sie z wypalonego samsunga s550, ale mam problem z filmami(dvd nie mam, ale wersje dvdrip sprawdzalem), poniewaz w trybie pelnoekranowym wygladaja jakby byly z lat 80, takie matowe kolory, ustawiona mam temp kolorow 9300, jasnosc/kontrast tez. przeinstalowalem kodeki, zainstalowalem inne, to samo, mam karte graficzna Ti4200 64MB. Monitor jest wykrywany poprawnie, zmienialem takze rozdzielczosci / odswiezanie i to samo. brakuje krystalicznego koloru bardziej zimnego przynajmniej takiee sa moje odczucia. moze ktos cos doradzic? Edytowane 29 Czerwca 2007 przez greenhorn81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nie dziwie, sie, ze brak Ci zimnych barw, skoro ustwalies bardzo ciepla temperature kolorow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn81 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) No tak, wiec jak to ustawic? zeby mialo to rece i nogi no ale glownie problemem jest taki matowy kolor, niewiem czy to ma zwiazek z temperatura Edytowane 30 Czerwca 2007 przez greenhorn81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...