Malklaw Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Witam wszystkich ostatnio chciałem wyciągnąć więcej ze swojego proca A64 3000+ na płycie Asrock939dual-sataII więc zrobiłem udanego vcore moda, ale oczywiscie to było dla mnie wciąż za mało więc postanowiłem sciągnoć IHS z procesora po czym poczułem tylko swąd gumy. Byłem pewien że padł procesor więc kupiłem selekta 3700 który idzie bez problemu na 3.2 GHZ ale po włożeniu go do płyty obraz sie nie podnosił, ciemność tyle że gumą nie zajechało i sie proc nowy nie spalił (chyba). Zawiozłem płyte do elektryka zeby naprawił no i sie okazało że zpalił sie jakiś mikro czip SD odpowiedzialny za DDRy i niewyktywa przez to pamięci chciał zamówić taki czip w swojej firmie ale ten czip tak sie spalił że nie wie co na nim pisze i powiedział mi ,że albo będzie trzeba oddac na gwarancji albo popytać o zdjęcie tego miejsca płyty gdzie znajduje się ten czip. Ten czip znajduje się pod 3 bankiem,slotem pamięci od strony procesora jest odrazu pod nim więc jesli ktos ma tą płytę gł. i możliwość zrobienia takiego zdjęcia to będe bardzo wdzięczny i mogę nawet zapłacić cos jak ktoś sobie zażyczy. Zdjęcie w dobrej jakości może sporo zajmować więc jesli nie na forum to prosze wysłać zdjęcie na moją poczte LG52xmax@poczta.fm z góry dziękuje za każdą pomoc Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Malklaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Skieruj to pytanie do topiku o tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...