lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam Panów i Panie :) Polećcie mi jakąś gre strategiczną na mojego lapka, coś mało wymagającego, coś co by dobrze chodziło na grafie intel GMA 950 czyli szybkościowo coś typu GeForce 3. Bede wdzieczny! Pozdrofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Eee Starcraft? + Warcraft III - ladniejszy ;] Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Eee Starcraft? A cos fajniejszego i ladniejszego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) AoE 1&2 :D ? C&C RA? Jakie klimaty preferujesz? Edytowane 29 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) C&C Generals, Dungeon Keeper 2. Edytowane 29 Czerwca 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cala seria Heroes of Might & Magic, lacznie z V (gralem na GMA900 ;) ). Blitzkrieg 1 & 2. Polecilbym tez Combat Mission, ale tego chyba nie strawisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 dzieki cos wybiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A face of war by poszedl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A face of war by poszedl ?? oj bedzie bardzo ciezko, ale sciagne z ciekawosci demko i dam pozniej znac:) A face of war by poszedl ?? Nie czaje tej gry czy low, czy super low (wyglada srednio) czy ultra high(wyglad super:)) gra mi chodzi caly czas ok 10fps... bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 a może klasykę? settlers 2/3/4? faraon/zeus/cesarz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jeżeli kogoś to zainteresuje to: jeśli ktoś nie ma wygórowanych wymagań płynności i szczegółowości grafiki to na geforce go6100 można grać min w: Jade Empire, C&C3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Earth 2140 powinien pójść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 a może klasykę? settlers 2/3/4? faraon/zeus/cesarz ? THE SETTLERS.... heh kultowa giera, chyba skuszę się na IV odsłonę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak klasycznie to polecę Civilization, do wyboru kilka wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Command & Counqer: Red Alert 2, Warcraft 3, Heroes of Might & Magic III we wszystkie gierki grałem na GF2 MX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ze starszych klasyków : Sudden Strike I i II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nie wiem czy Sims City sie zalicza, ale jak tak to polecam Sim City 3000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 earth 2150 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 moze Battle Realms ? :) fajny klimat ma gierka :) jakos mi przypadlo do gustu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Jeśli chodzi o RTS-a to patrz wyżej koledzy wypisali masę tytułów, jesli chcesz Strategię to polecam Panzer General 1 albo 2 dla mnie to jest prawdziwa strategia, a nie C&C :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Proponuję Arsenal, ale to już bardzo stara gra :). Edytowane 2 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 lemmings ? ;) a poważnie - earthy bym sprawdził kiedyś trochę grałem i całkiem to fajne było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Empire Earth 1&2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 total annihilation powinno smigac rowniez ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Twierdza + dodatki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 C&C3 TIBERIUM WARS - na moim Geforce 3 TITANIUM smigal na najnizszych bez najmniejszych przycinek wiekszych ustawien nie sprawdzalem. THE SETTLERS V - to samo co powyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Praeotorians ( chyba dobra nazwa bo niepamiętam :wink: ) świetna strategia z 2003roku bodajze , klimat miażdży a grafa jak na tamten rok naprawde śliczna . Dużo bardziej przypadła mi do gustu niż Warcrafty itp. PS. Gierka śmigała mi na GF4mx bez zająknięcia więc u ciebie powinno byc ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dark reign 2. Na celeronie 400 i 4mb integrze grałem ale wygląda na prawdę bardzo przyzwoicie. Dali kiedyś do cda. Długo szukałem później tego oryginału żeby popyakać po sieci ale nie znalazłem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Warlords Battlecry 2. Taki RTS w klimatach fantasy. Chodziło na radeonie 9200 64mb , 256 ram i athlonie xp2500. Niestety nie pamiętam na jakich detalach bo nie byłem wtedy zbyt zaawansowanym użytkownikiem komputera :D Fajny jest też Homeworld- świetna strategia rozgrywająca się w kosmosie. Jego wymagania minimalne to : P 200, 32MB, akcelerator 3D :lol: screeny: homeworld: http://www.access.edu.gr/images/Homeworld.jpg Warlords battlecry 2 : http://www.armchairempire.com/images/Revie...ttlecry-2-1.jpg PS. przypomniała mi się jeszcze jedna gra firmy nival czyli tej która stworzyła później heroes of m&m V. Chodzi o Etherlords czyli strategie + karcianke + turówkę :D jego wymagania to: Pentium III 450MHz, 128MB RAM, akcelerator 3D. screeny:http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=385 Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emissary Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 podobnie jak poprzednik polecam homeworlda 2jka ci pojdzie niesamowity klimat,fajne efekty i ładnie przedstawiony swiat ;](najlepiej załatw soebie wersje eng.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...