s3in Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cześć, czy opłaca zamienić WinFast 2000 xp rm którego mam podłączonego do dekodera cyfry + na coś innego z allegro? będzie jakaś duża różnica w obrazie? pozdro Grzechu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Jakoś kart TV tu nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Jakoś kart TV tu nie widzę. Taaa? A z kad wiesz czy po tym jednym sensownym poscie nie walne drugiego z zapytaniem - NO TO KTÓRY BRAĆ?.Po drugie to nie moja wina że nie ma tutaj działu chociażby 'inne' .oj ktoś tu lubi sie bawić w admina/moderatora i nabijać posty :wink: Edytowane 29 Czerwca 2007 przez s3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Taaa? A z kad wiesz czy po tym jednym sensownym poscie nie walne drugiego z zapytaniem - NO TO KTÓRY BRAĆ?.Po drugie to nie moja wina że nie ma tutaj działu chociażby 'inne' .oj ktoś tu lubi sie bawić w admina/moderatora i nabijać posty :wink:Umiesz czytaż ze zrozumieniem?? :mur: Nawet jak postawisz takie pytanie to niczego nie zmieni :mur: Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Takie pytanie to powinieneś stawiać TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Taaa? A z kad wiesz czy po tym jednym sensownym poscie nie walne drugiego z zapytaniem - NO TO KTÓRY BRAĆ?.Po drugie to nie moja wina że nie ma tutaj działu chociażby 'inne' .oj ktoś tu lubi sie bawić w admina/moderatora i nabijać posty :wink: Dobrze się czujesz? Ten post juz zareportowałem. Pewnie Admin już śpi i jutro przeniesie ten temat do właściwego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 To ja sie podlacze do temau, od jakiegos czasu mam zamiar zakupic tuner, bylem juz zdecydowany na winfasta 2000 xp expert, ale poczytalem opinie na forum i strasznie duzo os. ma z nim problemy, wiec sie waham. Co mozecie polecic, jakies konkurencyjne cenowo tunery do winfasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 To ja sie podlacze do temau Jakiego tematu? Widzisz tu jakiś temat o kartach TV? Kolega wyżej podał linka (za spoilerem) do właściwego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 To ja sie podlacze do temau, od jakiegos czasu mam zamiar zakupic tuner, bylem juz zdecydowany na winfasta 2000 xp expert, ale poczytalem opinie na forum i strasznie duzo os. ma z nim problemy, wiec sie waham. Co mozecie polecic, jakies konkurencyjne cenowo tunery do winfasta. Raczej nie znajdziesz nic lepszego. Z najnowszym oprogramowaniem nie ma już takich problemów jak kiedyś (zapamiętywanie programów etc) szkoda tylko że nie działa z media center Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jakiego tematu? Widzisz tu jakiś temat o kartach TV? Kolega wyżej podał linka (za spoilerem) do właściwego działu. No i jestem wlasnie w tym dziale. Raczej nie znajdziesz nic lepszego. Z najnowszym oprogramowaniem nie ma już takich problemów jak kiedyś (zapamiętywanie programów etc) szkoda tylko że nie działa z media center Skoro tak piszesz to chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na tego expert'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 No i jestem wlasnie w tym dziale. Tego posta pisałem jak jeszcze temat był w złym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...