Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nie mogę w żaden sposób zwiększyć partycji C:\ bez usuniecia partycji D:\, której wielkość nie mogę takze zmienić. Co mozna zrobić? Partition Magic 8.0 nie daje rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zmniejszasz dysk D, przesuwasz go do góry i wtedy mozesz dodac wolne miesce do C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 W tym problem właśnie, że nie mogę zmniejszyć partycji D :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juanes74 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Użyj programu GParted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_lar Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 8.0 moze być za stary. A Acronis disc director próbowałeś? Albo seagate disc wizard? A swoją szosą to jak chcesz zwiększyć wielkość jednej partycji bez robienia tego kosztem drugiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...