User-Maat-Re Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jakie MOBO polecacie, podkręcać nie zamierzam, czy te będzie dobre ? DFI Infinity NF SLI-M2/G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Abit KN-9, tańszy od DFI a niczym jej nie ustępuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale słabo dostępny, a mówiło się coś o wycofywaniu ich :( jeśli nie KN9 to DFI - innych płyt godnych nie widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 jeszcze biostarek ale tez niedostepny ewentualnie foxcon obie maja integry ktore czasem moga sie przydac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 biostara nie ma i chyba nie będzie :( A foxconn nie ma regulacji vCore, tak to jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnySiwus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam zestaw taki jak w sygnaturce i jestem zadowolony z DFI, mobo pozwala na ładne o/c (mnie hamuje pamięć :/). Kumpel natomiast posiada Abita i Athlona 3600+ x2 i również jest zadowolony. Na Twoim miejscu brałbym to co jest akurat dostępne, żebyś nie musiał czekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam zestaw taki jak w sygnaturce i jestem zadowolony z DFI, mobo pozwala na ładne o/c (mnie hamuje pamięć :/). Kumpel natomiast posiada Abita i Athlona 3600+ x2 i również jest zadowolony. Na Twoim miejscu brałbym to co jest akurat dostępne, żebyś nie musiał czekać :) Tylko że jest rozmowa o AM2 a nie s939 a to różnica. Jak reszta czyli ABIT albo DFI która jest lepsza ale trzeba wymienić chłodzenie na chipsecie i jest droższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User-Maat-Re Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 no właśnie , w sklepie w którym będę brał kompa nie maja ani nie moga sprowadzić Abita, natomiast DFI mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 no to bierz dfi ale tez za ile w tym sklepie ja maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...