kawis Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Mam male pytanie czy takie polaczenie bedzie dzialac? Mam oferte zeby tanio kupic Nanye Cl2 Pc2700 tylko nie wiem czy na Solteku SL75DrV2 bedzie to dzialac? Probowal ktos z was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Jasne ze beda dzialac!!! tylko ze na 2100 ;-(( ale jak proca puscisz na 166mhz to akurat bedzie LUX pamieci do niego!!!. Jak masz okazje kupic tanio to bierz! przyda ci sie do Solteka bo na nim max Vmem to 2,7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Mam PC2700 OCZ 2x256 MB i DRV2. Zapodaj BIOS K4 ze stronki www.soltek.de zmniejsz mnożnik (np. do 5) i podkręc CPU magistralą do 166 MHz... Jeżeli zauważysz jakąś niestabilność ustaw 2.7 V VMem (napięcie dla pamięci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...