Macho Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Witam Na poczatku wyjasniam ze urzyłem opcji SZUKAJ ALE NIC NIE ZNALAZŁEM....wiec sie pytam czym moge wyczyscic panel LCD bo jest tak strasznie brudny ze nic nie widac....pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Rozpuszczalnikiem :wink: poszukaj było napewno o czysczeniu LCD gdzieś na Tweaku - pamiętam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 SZUKAM SZUKAM i nie moe znalesc!!!!pomocy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 W Media Markt są takie szmatki do czyszczenia monitorów - m.in. LCD. Zapakowane to jest w niby-termos, mieści się tak ze 100 albo i więcej sztuk i kosztuje paręnaście zeta. Są czymś nasączone i idealnie czyszczą monitor LCD. Ja na swoim też już ledwo widziałem, a po takiej kuracji jest jak nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Aha, myślę, że możesz jeszcze takie coś dostać w Office Depot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 okey dziki za pomoc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Są takie magiczne, żółte szmatki po 4zł. Czyszczą wszystko bez wody!!!! To naprawde działa!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tron Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Do czyszczenia monitorów LCD potrzebny jest Ci środek bez alkoholu. Sa takie szmatki dostepne np. W Media Markt, albo w sklepach komputerowych. Wazne jest aby były bez alkoholu bo monitory LCD maja jakas warstwe ktora uzywajac srodkow z alkoholem sie niszczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 8O witam kupilem sciereczki do monitora lcd kodaka ale sa one suche i nie chce czyscic monitora co ja ma zrobic bylem w media tez nie mieli ale wiocha!!!!!!!!! Czym moge nasaczyc te sciereczki aby wyczysciły podam link do allegro gdzie kupilem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11769532 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...