KENY Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam, mam nadzieje ze ktoś zdoła mi pomóc od dłuższego czasu przycina mi sie muzyka podczas słuchania na winamp, ale zauważyłem że w niektórych grach podczas filmików i pokazówek a nawet podczas oglądania filmików bezpośrednio ze stron internetowych, formatowałem już dysk, instalowałem różne sterowniki wkoło nic nie pomaga, ma ktoś jakiś pomysł? Za pomoc będę bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dobrym początkiem będzie podanie konfiguracji (wraz z zasilaczem) oraz oprogramowania (systemu operacyjnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generalo Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Podczas odtwarzania sie muzyki w niezaleznie jakim programie (sprawdzalem WMP, Winamp, Foobar) co jakis czas jakby mi tak sie cos zwalnialo... Zainstalowalem nowe stary do dzwiekowej dzisiaj bo jestem po formacie ;/ komp: P4 3.00 GHZ HT 512RAM karta dzwiekowa zinteegorowana na plycie intela... WINDOWS XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generalo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Podczas odtwarzania sie muzyki w niezaleznie jakim programie (sprawdzalem WMP, Winamp, Foobar) co jakis czas jakby mi tak sie cos zwalnialo... Zainstalowalem nowe stary do dzwiekowej dzisiaj bo jestem po formacie ;/ komp: P4 3.00 GHZ HT 512RAM karta dzwiekowa zinteegorowana na plycie intela... WINDOWS XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ... przycina mi sie muzyka podczas słuchania na winamp, ale zauważyłem że w niektórych grach podczas filmików i pokazówek a nawet podczas oglądania filmików bezpośrednio ze stron internetowych...Miałem podobne objawy w starym kompie. Grała muzyczka na Winampie a potem cisza, i nie da sie włączyć i ani nic innego nie grało. Problemem okazała się nowa karta sieciowa którą włożyłem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianoX Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja tak miałem jak za bardzo podkręciłam karte.. wiem ze to dziwne ale po powrocie do domyślnych ustwień było all ok.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generalo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No to co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 podaj jaki masz zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Lepiej kup nowa kartę dźwiękowa, SB live kupisz za kilkadziesiąt PLN. Jakość dźwięku będzie dużo lepsza i pewnie skończą sie Twoje problemy. Karty zintegrowane znane są ze swojej zawodności i niskiej jakości dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poadi Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Karty zintegrowane znane są ze swojej zawodności i niskiej jakości dźwięku.Pierwsze słyszę ^^ KENY, nie wiem czy gry i filmiki mają u Ciebie duży wpływ na usage dysku ale zobacz czy masz włączone DMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...