Skocz do zawartości
KENY

Przycinanie Sie Muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam nadzieje ze ktoś zdoła mi pomóc od dłuższego czasu przycina mi sie muzyka podczas słuchania na winamp, ale zauważyłem że w niektórych grach podczas filmików i pokazówek a nawet podczas oglądania filmików bezpośrednio ze stron internetowych, formatowałem już dysk, instalowałem różne sterowniki wkoło nic nie pomaga, ma ktoś jakiś pomysł? Za pomoc będę bardzo wdzięczny :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas odtwarzania sie muzyki w niezaleznie jakim programie (sprawdzalem WMP, Winamp, Foobar) co jakis czas jakby mi tak sie cos zwalnialo... Zainstalowalem nowe stary do dzwiekowej dzisiaj bo jestem po formacie ;/ komp: P4 3.00 GHZ HT 512RAM karta dzwiekowa zinteegorowana na plycie intela... WINDOWS XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas odtwarzania sie muzyki w niezaleznie jakim programie (sprawdzalem WMP, Winamp, Foobar) co jakis czas jakby mi tak sie cos zwalnialo... Zainstalowalem nowe stary do dzwiekowej dzisiaj bo jestem po formacie ;/ komp: P4 3.00 GHZ HT 512RAM karta dzwiekowa zinteegorowana na plycie intela... WINDOWS XP

??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... przycina mi sie muzyka podczas słuchania na winamp, ale zauważyłem że w niektórych grach podczas filmików i pokazówek a nawet podczas oglądania filmików bezpośrednio ze stron internetowych...

Miałem podobne objawy w starym kompie. Grała muzyczka na Winampie a potem cisza, i nie da sie włączyć i ani nic innego nie grało. Problemem okazała się nowa karta sieciowa którą włożyłem. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość damianoX

Ja tak miałem jak za bardzo podkręciłam karte.. wiem ze to dziwne ale po powrocie do domyślnych ustwień było all ok..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej kup nowa kartę dźwiękowa, SB live kupisz za kilkadziesiąt PLN. Jakość dźwięku będzie dużo lepsza i pewnie skończą sie Twoje problemy.

Karty zintegrowane znane są ze swojej zawodności i niskiej jakości dźwięku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karty zintegrowane znane są ze swojej zawodności i niskiej jakości dźwięku.

Pierwsze słyszę ^^

KENY, nie wiem czy gry i filmiki mają u Ciebie duży wpływ na usage dysku ale zobacz czy masz włączone DMA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi