RogerWhite Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam, Podłączając ten dysk nie mogę wejść do windy - pokazuję się okienko ladowania xp i następuje reset ... pomyślałem że zainstaluję od nowa system ale [gluteus maximus] ... podczas instalacji wyskakuję mi ten o to błąd: Może orientuję się ktoś co to za błąd i czy dysk jest uwalony ? (tam było/jest blisko 200gb danych ... :oops: ) w razie czego da się potem te dane odzyskać ? Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Kiedy dokładnie pojawia się ten bład przy instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Po tym pierwszym ekranie powitalnym, naciskam enter żeby zainstalować system na dole pojawia się napis czekaj ... i nagle ten błąd ;/ z tego co pamiętam to pojawiał się też przy próbie naprawy - R Edytowane 30 Czerwca 2007 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...