Kml Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no więc zainstalowałem sobie xp a kumpel ma 98 widze jego komputer w sieci ale nie moge na niego wejść (wyskakują jakieś zabespieczenia) możecie mi powiedzieć jak skonfigórować ten system żeby można było korzystać z sieci lokalnej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 może jakiś link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ale co masz na mysli zabezpieczenia? haslo, login czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 nie hasłooo jakieś uaktywnianie konta czy coś i nie moge sie do niego dostać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale musisz utworzyc konto goscia na Xp i jak dajesz udostepnianie to przypisujesz uprawnienia dla tego uzytkownika i ty sie tez na niego logujesz i powinno chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 jak utworzyć to konto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 w Xp wchodzisz w ustawienie-panel sterowania-uzytkownicy-dodaj konto ( i tam wybierz k. goscia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 I co tam wpisuje nazwe kompa?? przecierz to są userzy mojego kompa ! a ja chce sie dostać na kompa w lanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 w Xp wchodzisz w ustawienie-panel sterowania-uzytkownicy-dodaj konto ( i tam wybierz k. goscia )NIe, nie, nie ;) Nie dodawac ! aktywowac ;) I wtedy automatycznie masz udostepnianie katalogi dla usera goscia i wszystko styka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 wyskoczylo ci to dlatego ze jestes poprostu jedynym uzytkownikiem tego Xp, jak by chcial dodac to odrazu by aktywowal to konto, i lepiej dodadac sobie oddzielne konto i ustawic wlasny login i haslo niz miec standartowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja mialem kiedys dwa kompy jeden XP Pro a drugi 98SE i wystarczylo na obu zrobic udostepnienie plikow i drukarek. Nie przypominam sobie zebym tworzyl jakies dodatkowe konta. W Xp trzeba tylko odznaczyc opcje w polaczeniu lokalnym "chron moj komputer...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zobacz na infojama.pl tam jest dokladny opis jak skonfigurowac XP do pracy w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...