Sh4dow Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Witam. Zamierzam kupić monitor LCD, który będzie dobry do gier o rozmiarze matrycy w granicach 19-22' (4:3) do 1500, góra 1700zł. Który byście polecili? Może być drogi, zależy mi wyłącznie na jakości. Żeby nie był u góry jaśniejszy niż na dole, żeby wyświetlał jak najładniejsze kolory i miał dobry kontrast, kąt widzenia, itp... Myślałem nad monitorem NEC 90GX2 Pro. Podobno zdaża się że w górnej części ma inny odcień niż w dolnej. Ma dość błyszczącą powłokę i nie wiem czy nie będzie odbijała za bardzo światła w dzień. Ma ktoś już jakieś doświadczenia z tym modelem? Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Sh4dow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zamiast tyle grać naucz się czytać: Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...