SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Chorzów, miasto niczym nie wyróżniające się na codzień od szarej śląskiej rzeczywistości. Jednak w pewien weekend, 23-24 czerwca tego roku, miało okazję zaprezentować siebie od strony całkowicie nowartorskiej. Mianowicie przedstawienie najnowszych ciekawostek z dziedziny technologii komputerowych. Impreza o nazwie Cybermania była pierwszą tego typu na Śląsku zabawą i wypadła całkiem nieźle, jak na swój pierwszy raz. Całość odbyła się w nowoczesnej hali Miejskiego Ośrodka Rekreacji i Sportu. Autorzy: Marcin "ryba" Rywak Kamil "Janio" Janicki Marta "eMJotka" Jaszczyk Relacja z Chorzowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 że też ominołem tą impreze ;/ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 że też ominołem tą impreze ;/ ... żałuj... :wink: Bardzo dobra relacja kochana redakcjo! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Rekordy na single gpu i dual core cpu :D O rly ;) X na DI sie nie nadaje i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 żałuj... :wink: Bardzo dobra relacja kochana redakcjo! :rolleyes: no impreza i after party rox :D TV w lozku to niezapomniane chwile ;) Rekordy na single gpu i dual core cpu :D O rly ;) X na DI sie nie nadaje i tyle. ta, chyba tylko twoja glupia sztuka sie nie nadaje, grzeje sie bardziej od quada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No nieźle się tam bawiliście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No nieźle się tam bawiliście :D Niezle? Niezle byscie mowili po zdjeciach ktorych nie mozemy pokazac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) no impreza i after party rox :D TV w lozku to niezapomniane chwile ;) ta, chyba tylko twoja glupia sztuka sie nie nadaje, grzeje sie bardziej od quada A ile lodu pożera to poezja... :rolleyes: :blink: Podczas 2 CPU testów w marku 06 prawie całe DI z rury zjadł ten cep ;] Bym zapomniał. Dobrze napisana relacja ;) Edytowane 1 Lipca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) a jakieś case-mody były? :) Edytowane 1 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale wyszedłem na zdjęciu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 a jakieś case-mody były? :) futrzak, odkurzacz i tam jeszcze cos.... ale konkursu nie bylo :P Ale wyszedłem na zdjęciu... :) ooo, a gdzies ty sie zalapal do zdjecia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Poprawcie te bledy w txt, dot. rekordow :D 06 ma pmp 05 - 25018 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=618605 03 - 55467 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=619108 01 - 79560 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=619257 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Poprawcie te bledy w txt, dot. rekordow :D 06 ma pmp 05 - 25018 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=618605 03 - 55467 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=619108 01 - 79560 -- http://hwbot.org/result.do?resultId=619257 po dodaniu relacji twoich wynikow jeszcze nie bylo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja to możliwe, że tym razem Janio nei załapał się w kadr ??? :lol2: :lol2: :lol2: @Soker, czy dobrze widziałem?? Na jednym ze zdjęć czaisz się na 8800Ultra leżące bez opieki :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) ooo, a gdzies ty sie zalapal do zdjecia :]A nie powiem. W każdym razie stoję obok Serwal'a4 i śmiesznie wyglądam ;). Ja to możliwe, że tym razem Janio nei załapał się w kadr ??? :lol2: :lol2: :lol2: O, proszę! :) Edytowane 1 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja to możliwe, że tym razem Janio nei załapał się w kadr ??? :lol2: :lol2: :lol2: @Soker, czy dobrze widziałem?? Na jednym ze zdjęć czaisz się na 8800Ultra leżące bez opieki :D ?? Bo nie widziałeś zdjęć z after party :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Powiedzcie mi tylko dlaczego na większości zdjęć jest tak pusto ?? Czy to była aż tak kameralna impreza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Nawet bardziej :lol: Zwiedzających było mniej niż wystawców :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Powiedzcie mi tylko dlaczego na większości zdjęć jest tak pusto ?? Czy to była aż tak kameralna impreza ?Okropnie mało ludzi, zawiodłem się. No ale to pierwsza edycja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 O, proszę! :) Wszytko już jasne, to przez te buty :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Potwierdzam słowa Vennor'a: Byliśmy tam :) I jesteśmy na zdjęciach... A co do imprezy: Gdyby nie PPC to byłaby kompletna nuda. No może Nintendo WII jeszcze... Mało ludzi (imo świetlica szkolna średniej wielkości szkoły też by się dobrze nadała...), wystawców w porówaniu do prezentowanej na www listy mało... No ale, pierwsza edycja, może się poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) No może Nintendo WII jeszcze...Pomachałem sobie pilotem :lol2:. Edytowane 1 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 że też ominołem tą impreze ;/ ...dokładnie.. :/ mieszkam w katach i bym sobie pojechał, ale nie wiedziałem :/ no nic, do krk sie wybiore na pewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Okropnie mało ludzi, zawiodłem się. No ale to pierwsza edycja...Oby nie ostatnia... Generalnie to reklama była mizerna, dlatego tak mało ludzi :mur: Tak jak na fotce Vennor'a było przez większość czasu, prawie 0 ludzi... W 2 dzień było trochę więcej, ale to nadal bardzo mało... @Vennor i serwal - a gdzieście się zapodziali na fotce ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 hahah. rozbawiło mnie to troszkę, z drugiej strony przykre że nie wypaliło :D Maczki widać też nie pierwszej nowości :D Oby w Gdańsku nie było takiej lipy. Ale samhain chyba na to nie pozwoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Tak jak na fotce Vennor'a było przez większość czasu, prawie 0 ludzi... W 2 dzień było trochę więcej, ale to nadal bardzo mało...W sumie, to prawie cały czas spędziłem przy stoisku PPC, bo tylko tam się coś działo. @Vennor i serwal - a gdzieście się zapodziali na fotce ? ;]Podpowiedź: ja jestem gościem, który pytał janio na jakim sprzęcie gra w DiRTa (a nie wiedziałem, bo niejako jestem na PPC nowy - mam już dość PCL i się przerzuciłem...) ;). Ty jak mniemam jesteś człowiekiem, o którym mówiono, że "wie wszystko o RivaTunerze"? :) no nic, do krk sie wybiore na pewno :)A mają być jakieś targi w Krakowie? Edytowane 2 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Hmm, muszę powiedzieć że co targi to lepsze. Można się spodziewać ekipę w Gdańsku pod koniec lipca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 A mają być jakieś targi w Krakowie? Z naszej strony pozostaje tylko zaprosić wszystkich na następne Targi Tuningu Komputerów, które odbędą się 10-11 listopada w Krakowie oraz życzyć dobrej zabawy. są gdzieś w okolicy Śląska w tym msc, albo sierpniu :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Podpowiedź: ja jestem gościem, który pytał janio na jakim sprzęcie gra w DiRTa (a nie wiedziałem, bo niejako jestem na PPC nowy - mam już dość PCL i się przerzuciłem...) ;). Pamiętam że ktoś pytał, ale nie pamiętam twarzy :P Hmm, muszę powiedzieć że co targi to lepsze. Można się spodziewać ekipę w Gdańsku pod koniec lipca? Będę :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Pamiętam że ktoś pytał, ale nie pamiętam twarzy :PSpotkamy się jeszcze w Krakowie, o ile redakcja PPC tamtejsze targi odwiedzi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...