Skocz do zawartości
SGJ

Relacja Z Chorzowa

Rekomendowane odpowiedzi

Podpowiedź: ja jestem gościem, który pytał janio na jakim sprzęcie gra w DiRTa (a nie wiedziałem, bo niejako jestem na PPC nowy - mam już dość PCL i się przerzuciłem...) ;).

Ty jak mniemam jesteś człowiekiem, o którym mówiono, że "wie wszystko o RivaTunerze"? :)

Dobrze mniemasz, ale dalej nie wiem jak wyglądasz :P

A mają być jakieś targi w Krakowie?

A mają być i tam będzie parę razy więcej ludzi niż w Chorzowie... Przynajmniej rok temu było więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto z Dolnego Śląska Jedzie do Gdańska to proszę o kontakt, jadę autem i 4 miejsca wolne.

Co do targów, to fajnie że się sami pobawiliście, prawie sami. Z roku na rok jest coraz gorzej. Widać to chociaż po Wrocławiu i tu też.

Gdańsk rządzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto z Dolnego Śląska Jedzie do Gdańska to proszę o kontakt, jadę autem i 4 miejsca wolne.

Co do targów, to fajnie że się sami pobawiliście, prawie sami. Z roku na rok jest coraz gorzej. Widać to chociaż po Wrocławiu i tu też.

Gdańsk rządzi.

Ja bym się wstępnie pisał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdańsk rządzi.

Rozbijanie jednej imprezy na trzy mniejsze nie wychodzi calemu przedsiewzieciu na zdrowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mam pojęcia, przez Zabrze nie jadę.

Przyjmuję zapisy, najlepiej z zaliczką na paliwo, wtedy nikt nie zrezygnuje i nie będzie niedomówień że ktoś w ostatniej chwili zrezygnuje.Odezwać się na pw to podam nr konta.

AHA jeszcze jedno, już teraz radzę dzwonić i rezerwować sobie noclegi, bo to ostatni dzwonek :!:

Ja mam w schronisku zaznaczonym jako nr 1 na stronie zjazdu w sekcji dojazd. Tam na dziś rano zostało tylko 1 wolne miejsce. Cena za 2 noclegi 48zł. Nie wiem jak w innych.

Edytowane przez BENITO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze mniemasz, ale dalej nie wiem jak wyglądasz :P

:lol2:

A mają być i tam będzie parę razy więcej ludzi niż w Chorzowie... Przynajmniej rok temu było więcej.

O, to z pewnością odwiedzę Kraków w listopadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi