ryba Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 są gdzieś w okolicy Śląska w tym msc, albo sierpniu :>? Jak Gdańsk jest blisko to tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Podpowiedź: ja jestem gościem, który pytał janio na jakim sprzęcie gra w DiRTa (a nie wiedziałem, bo niejako jestem na PPC nowy - mam już dość PCL i się przerzuciłem...) ;). Ty jak mniemam jesteś człowiekiem, o którym mówiono, że "wie wszystko o RivaTunerze"? :) Dobrze mniemasz, ale dalej nie wiem jak wyglądasz :P A mają być jakieś targi w Krakowie?A mają być i tam będzie parę razy więcej ludzi niż w Chorzowie... Przynajmniej rok temu było więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Kto z Dolnego Śląska Jedzie do Gdańska to proszę o kontakt, jadę autem i 4 miejsca wolne. Co do targów, to fajnie że się sami pobawiliście, prawie sami. Z roku na rok jest coraz gorzej. Widać to chociaż po Wrocławiu i tu też. Gdańsk rządzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Kto z Dolnego Śląska Jedzie do Gdańska to proszę o kontakt, jadę autem i 4 miejsca wolne. Jakby co to ja ruszam z wrocka, jeszcze się odezwę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Kto z Dolnego Śląska Jedzie do Gdańska to proszę o kontakt, jadę autem i 4 miejsca wolne. Co do targów, to fajnie że się sami pobawiliście, prawie sami. Z roku na rok jest coraz gorzej. Widać to chociaż po Wrocławiu i tu też. Gdańsk rządzi. Ja bym się wstępnie pisał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja bym się wstępnie pisał ;) Jedziesz w bagazniku!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Co do targów, to fajnie że się sami pobawiliście, prawie sami. Z roku na rok jest coraz gorzej. Widać to chociaż po Wrocławiu i tu też. Gdańsk rządzi. Rozbijanie jednej imprezy na trzy mniejsze nie wychodzi calemu przedsiewzieciu na zdrowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tja janio i Soker w 1 aucie przez tyle godzin jazdy :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tja janio i Soker w 1 aucie przez tyle godzin jazdy :lol: :) Nie mam pojęcia o czym ty w ogóle mówisz!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeszcze z DI w bagażniku :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Ja też nie mam pojęcia, przez Zabrze nie jadę. Przyjmuję zapisy, najlepiej z zaliczką na paliwo, wtedy nikt nie zrezygnuje i nie będzie niedomówień że ktoś w ostatniej chwili zrezygnuje.Odezwać się na pw to podam nr konta. AHA jeszcze jedno, już teraz radzę dzwonić i rezerwować sobie noclegi, bo to ostatni dzwonek :!: Ja mam w schronisku zaznaczonym jako nr 1 na stronie zjazdu w sekcji dojazd. Tam na dziś rano zostało tylko 1 wolne miejsce. Cena za 2 noclegi 48zł. Nie wiem jak w innych. Edytowane 3 Lipca 2007 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 uuu to dobrze że nie jechałem :) skoro taka nuda.. we wrocławiu już sie nudziłem a ludzi trochę było... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Dobrze mniemasz, ale dalej nie wiem jak wyglądasz :P:lol2: A mają być i tam będzie parę razy więcej ludzi niż w Chorzowie... Przynajmniej rok temu było więcej.O, to z pewnością odwiedzę Kraków w listopadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...