Sens Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam! Ostatnio zakupilem gf 8600gt ktora jednak jest dla mnie troszke za slaba wiec skorzystalem z przyslugujacego mi prawa i oddalem ja do sklepu :D xD Teraz planuje dozbierac na 8800gts, ale zanim to sie stanie to jeszcze troszke czasu minie, a ja musze miec komp na chodzie. Czy na Asusie P5NSLI mozna podpiac karte pod pci? W tym wypadku to byl by trident 8mb xD slyszalem ze nowe mobo maja problemy z kartami pod pci. dziekuje z gor za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Normalnie będzie działać :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Niektore mobo maja problemy, ale z ta powinno byc wszystko ok. Pamietaj zeby w Biosie przestawic slot grafiki na PCI. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...