Gość damianoX Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam! Od dłuższego czasu mam mały problem, mianowicie jeśli nei gram tylko jestem zajęty czymś innym po paru godzinach na szarym tle można zobaczyc odbite na ekranie monitora ikony z pulpitu, jeśli ma tapete to ona też się odbija, i do tego na górze monitora są kreski które mają ok 10cm. Odbicia są koloru białego. Nie wiem czy to przez kartę (Gf 5200 FX) czy przez monitor (LCD LG L1717S) czy moze od troche zgiętego kabla od monitora... Pozdrawiam PS. Prosiłbym o nie komentowanie jaką mam karte i jaką mam sobie kupić, mam w planach zmianę karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 nagraj riva tunnera i obniz zegary karty o 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 sprawdz monitor jak maszs mozliwosc na innym kompie, moze ci sie robi taki efekt jak na tych plaazmowych (ze jak cos jest dlugo na ekranie to tak jakby sie na nim utrwala, z czasem to znika)? jak sie da to zmien kabel na jakis niepogiety, tez tak kiedys mialem to mi dziwnie ekran falował co do karty to nie wiem, ale watpie zeby coś tam walnęło (o ile nie podkręcałeś osatnio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 na lcd nie powinno byc efektu ducha to przeciez nie plazma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianoX Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 hihot, o 50% nie mogę, ponieważ to będzie już najmniej w RT (250) obniżyłem narazie o 15 Mhz AAF niestety nie mam możliwości sprawdzenia na innym kompie i nie mam możliwości zmiany kabla :( karta nei była mocno podkręcana, kiedy zauważyłem że po podkręceniu karty gry i filmy zaczęły się dziwnie zachowywać wróciłem do domyślnych ustwień, poprostu boję się o karte :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 w takim razie pewnie karta sie popsula ale glowy nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Na LCD tez moze powstac efekt DUCHA. Damianox jesli ci sie pojawi takie cos wylacz na chwile monitor i wlacz go ponownie powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianoX Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Jeśli powiem że to pomaga to winny jest monitor czy karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ani to ani to poprostu na niektorych monitach moze takie cos wystapic. Dokladnie teraz nie pamietam o co tam chodzilo ale jesli bardzo ci zalezy poszukaj na tej stronce tam o tym wlasnie kiedys czytalem http://mva.pl/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...