Heniu Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Do czasu, az znajde rozwiazanie jak zlikwidowac ZAS*ANE PISZCZENIE mojej ukochanej mx518- kupilem creative 1010. Tylko ze ona w ustawieniach sterownikow nie ma zmian akceleracji. W setpoincie zawsze mialem akceleracje na "mala", przyzwyczailem sie do tego i teraz dziwnie mi sie gra. XP ma jakas tam swoja akceleracje- ale troche za slaba jak na moje potrzeby. Jest jakis sposob na ustawianie akceleracji, np w rejestrze ? I nie chodzi mi o musefix i unfix- bo nie chce wlaczac i wylaczac, tylko moc sobie recznie ustawic ile potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @kedzior Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 14 Ustawienia akceleracji i prędkości myszy Otwieramy klucz HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Mouse Modyfikujemy następujące pozycje: MouseSpeed [CIĄG] prędkość myszy MouseTreshold1 [CIĄG] pierwszy poziom akceleracji MouseTreshold2 [CIĄG] drugi poziom akceleracji http://www.esciagi.info/rejestry-w-systemie-windows,925 Wystarczyło poświecić 30 sek google.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...