Mleczyk Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Siema wszystkim!!! Mam drobne pytanko w swoim kompie mam 256 DDR (266mhz) mam niezłą okazję kupić jeszcze 512 ,czy da mi to jakiś zysk w wydajnosci? kompa używam głównie do gier:-) moj konfig: Athlon XP 2100,Abit KG7R,256DDR,Geforce 4 Mx 440,Baracuda IV... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Wiesz mi do gier to starcza 256 DDR ram. Ale jak robie kilka operacji na raz to wolałem sie zabezpieczyć o te 512 DDR ram bo wtedy to odczujesz. A co do wydajności to wątpie żebyś co kolwiek odczuł. Podczas instalacji i innych takich całkiem mozliwe :) Mi 512 starcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Mleczyk zapodal bys jakies testy tego athlona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Przyda sie ram zaniedlugo. Biorac pod uwage, ze masz kompa do grania i ze przyszle gry beda naprawde wymagajace (duze tekstury) to chyba jednak zaopatrzylbym sie na Twoim miejscu w te 512 ddr. Szkoda, ze masz gf4mx a nie ti. Ale i tak z checia dowiedzialbym sie jak ta maszynka chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Biorąc po uwagę UT2003 który ma się ukazać w czerwcu-lipcu(mam nadzieję) to 768 Mb może się okazać całkiem przydatne ... ja na twoim miejscu bym się kierował ceną tej okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Jesli chodzi o gry to napewno bedzie kolosalna roznica w szybkosci wczytywania sie map itd. Rowniez podczas samego grania bedzie mniej mielenia dyskiem. Sam windows kopa dostanie rowniez szczegolnie jesli uzywasz kilka bardziej pamieciozernych aplikacji naraz. Acha i bedziesz mogl wylaczyc swap'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Jedno jest pewne Ramu- NIGDY ZA WIELE ! :P jak nie potrzebujesz teraz to przyda ci się na przyszłość :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...