MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mam ecsa k7vta3 ver 2 ta z 266 i athlona 1800 + siedze sobie w nocy przy kompie i grzebie sobie w biosie tak dla zabawy i tu nagle znalazłem cos do podkręcania i walnełem 140 fsb resret kompa patrze mam 1900+ nieoczekiwany lol nie wiedziałem że ten ecszmelc ma jakis wogóle oc zapodałem mu fsb 150 i bio mi go widzi jako 1725 mhz ale windows kochany sie wysupuje czy nowy bios cos pomorze hahaha jestem parwdziwym overclockerem ;) rotfl hyba jebne ze śmiechu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 o tej plycie i podkrecaniu w ostatnich dniach bylo b. duzo wystarczy ze sobie poszukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 1 rada szukaj 2 Dlaczego kupiłes takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ???? nie mogles dolozyc z 60zł i kupic cos lepszego ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 nie miałem wtedy ni grosza więcej a to tylko tak o piasłem juz za 2 tygodnie bedzie epoxsik 8rda+ :))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...