Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 co sadzicie o tym mobo ? niestac mnie niestety na nforc'a jak sie na tym kreci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Podlaczam sie do tematu. Give us yopur opinions :!: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a juz myslalem ze ktos mi tak szybko odpisał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ta płyta jest dostępna w Komputroniku. Więcej o niej nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ja tylko moge powiedziec ze dfi robi dobre plyty mam w pracy dfi i jest super swego czasu mialem na 815ep w domciu i celek 800 biegal na niej na 1200a max na 1333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hmm też się przez moment interesowałem, opinie ludzi (niewielu niestety) były oka (nie licząc jednego lola który twierdził uparcie że na pudełku DFI było napisane że 'nie gwarantują stabilnej pracy' !lol! ) no a zagraniczne recenzje są jak najbardziej pozytywne (nie licząc jakiejś 1. przeprowadzonej na starej rev. BIOSU). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a jakie te płyta ma dzielniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://www.amdboard.com/dfiad77.html wydaje się ze to dobra plyta chyba sie na nia skuszę :) tylko zeby miala dobry dzielnik :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 moze ktos sie na temat o/c wypowie ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 no wlasnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mialem ostatnio ta plytke na testy. Wyglada to tak: axp1700+ chodzil stabilnie 10x200MHz napiecie 1.8v Pamieci twinmos pc2700 poszly na 400 Mozliwosc regulacji napiecia proca do 2.0v napiecia dimm do 2.63v mozliwosc zmiany napiecia idacego na chipset mozliwosc zmiany napiecia agp do 1.8v chyba. Ogolnie stwierdzam ze za ta cene calkiem sympatyczna plyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 to fajnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 cos mi sie nie widzi ta plyta w niektorych recenzjach pisza ze sie zajebiscie kreci w niektorych ze beznadziejnie ehh chyba nie warto sie znofoo w jakis shit ladowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 cos mi sie nie widzi ta plyta w niektorych recenzjach pisza ze sie zajebiscie kreci w niektorych ze beznadziejnie ehh chyba nie warto sie znofoo w jakis shit ladowacOd nas z forum ///Kaszpir/// ma tąpłytkę i sobie chwalił. więc najlepiej poszukać jego postów (chyba nie pomyliłem nicka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 wiem , czytałem jego posty , niestety zaduzo ich nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 polecam z czystym sumieniem płyta miodzio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 EOT juz znalazłem cos lepszego Abit kd7-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 zgadza się zwłaszcza wersja AD77 Infinity ma wszystko co potrzeba: FireWire,SATA, USB2.0, RAID i niezle mozna krecic proca. U mnie proc chodzi na razie 12x168o mi calkowicie wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mimo wszystko to nie abit ze zmiana dzielnika i w ogóle widzialem ze nawet 215fsp wyciągali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 *fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petersen Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam procka AXP1800 na plycie DFI AD77PRO po zmianie FSB pokazuje jedynie jego czetotliwosc, czy to normalne na tej plycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...