Rafki Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Wszędzie o nich piszą a żadnego linku nie mogę znaleść. Oficjalnie jest tylko obsługa crossfire a mi zależy na SLI. Jeśli ktoś posiada link do takowych byłbym wdzięczny za udostępnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Chcesz zrobic SLI z G80 na 965P ? Jesli tak to nie da sie i nawet nie szukaj. Chcesz zrobic SLI z wszystkiego co bylo przed G80 ? Szukaj 85.96 mod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafki Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź. szkoda że się nie da bo chciałem zrobić sli 8800gts+ 8400gt (wiem że się da :P)-zależało mi na Pure vieo II bo dosyć często oglądam filmy i na TiViku bez hd różnica jest dosyć duża ale co tam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...