Gość dragonlore Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Na -store ukazalo sie demo Ninja Gaiden Sigma,czyli remake z xboxa na ps3 po malym tescie moge powiedziec ze na razie mamy to samo co proponuje wersja na 1 xboxa , jednak po filmikach krazacych po sieci wiem ze pozniej roznice z poziomach beda,demo poki co jest starym dobrym poczatkiem z oryginalu. Podwyzszona rozdzialka i zywe kolorki oraz jeszcze bardziej dopieszczone animacje sprawiaja ze chce sie grac znowu ,mimo ze przeciez to juz dosc stara gra i ukonczona po kilka razy ;) Sama gra z pewnoscia bedzie dobra gratka dla tych ktorzy niegrali jeszcze w ten tytul na Xboxie. Fani Ninja powinni ta gre kupic obowiazkowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Pamiętam jak grałem w szpitalu na Game Boyu (początek lat 90-tych) w Ninja Gaiden Shadow (wtedy oczywiście nie wiedziałem, że zagram w kontynuację na Xbox'ie a potem PlayStation 3 za grube kilkanaście lat :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Szczerze myslalem, ze ta gra bedzie lepsza (w moich kryteriach). Lecz, jesli dobrze znalazlem, to zrobila go ta sama grupa, co DoA4, ktorego szczerze nie lubie. Od poczatku: stroj - swieci sie jak psu..., a powinien sie nie rzucac w oczy... ninja - przepraszam, nie ninja (czyli najemnik, skrytobojca, zlodziej, wojownik, zwiadowca i tak jeszcze przez godzine, w jednym), lecz jakis nacpany pasikonik (ja latam....), lazacy z normalna katana, zamiast z mieczem ninja (nieco krotsza od katany i z kwadratowa tsuba [jelec na polski], czesto z czarnym ostrzem) animacja - jej brak przy wyciaganiu miecza i conajmniej niedopracowana, przy chowaniu (nie wklada dokladnie do pochwy, lecz tak, iz widac jak przenika przez pochwe), tez dziwacznie wyglada jak rzuca kunai'ami. Za to ma prawie taka sama pozycje obronna co ja, z ta roznica, iz ja sie wzorowalem na Kainie z LoK i potrafie wyprowadzic z tej pozycji kilka ciosow :P Wogole ta gra sprawia zwazenie, jakby tworcy zrobili ja w oparciu o wiedze z kilku odcinkow Dragon Ball Z, gdzie widzieli tylka jedna, przesadzona, walke. Jak sie komus podoba, jego sprawa. Jako gra to raczej dobra pozycja. Jako gra o ninjy, kijowa (ni to parodia, ni to na powaznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie przesadzaj. Grałem w demo i uważam że gra jest godna uwagi. Można odpłynąć na wiele godzin przy niej. Jeśli Ci nie pasuje jego strój, animacja itd. to proponuje Wojownicze Żółwie Ninja. He, he bez urazy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie grałem w ninje na x`ie, ale pograłem trochę w demo na PS3. I po przyzwyczajeniu się do tego całego biegania po ścianach, trzeba stwierdzić, że jest to jaknajbardziej grywalny tytuł, który zakupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ' date='29 sie 2007, 10:14' post='2734139'] Nie przesadzaj. Grałem w demo i uważam że gra jest godna uwagi. Można odpłynąć na wiele godzin przy niej. Jeśli Ci nie pasuje jego strój, animacja itd. to proponuje Wojownicze Żółwie Ninja. He, he bez urazy :P Spoko, poprostu lubie w takich grach, filmach, animacjach itp. podpatrzec ruchy. O dziwo mozna sie czegos nauczyc (o dziwo to kumpel, ktory mial tylko tyle doswiadczenia co z filmow, prawie mnie zlal w walce na miecze :blink: ). Ech... Ja chce Jedi Academy 2 na konsole. Pomijajac moc, ciosy byly tam piekne i w wiekszosci do wykonania... Dobra, EOT. Gre podsumowalem ostatnim zdaniem w poprzednim poscie, wiec nie bede powtarzal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...