ent Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Witam!Wszystkie wyniki by Break the Limits team - Gemmy i ja :D Konfig: P5K vanillavmch @ 1.83V vddr@ 2,4-2,6 perf. lvl 7 E6700 @ 1.82V CellShock 2x1GB 1000C4 X1950XT @ 749/954 Grafa chlodzona WC, CPU na azocie :DSuperPi 16M = 4:303DMark01 = 68970http://service.futuremark.com/compare?2k1=92229363DMark03 = 27100Link do screena (320kilo) No i teraz pare slow od nas :D SuperPi jest takie slabe gdyz P5K prowadzi procka znacznie gorzej niz QuadGT chociazby. Ten komplecik memek (inny niz przy poprzednich benchach) nie chcial dzialac z 5:6 i MHZ wiekszych niz 600. Odkrylismy takze ze procek przy Ln2 ma walla na 560 z hakiem :D Przy 1 corze SPi wcale nie zwalnia, za to plyta daje rade pare MHz wyzej podciagnac CPU. Po sobotnich zabawach w najlepszy bench stwierdzilismy ze nic ciekawego nie wyciagniemy, wiec zmotywowani zabawami Kiełbas postanowilismy sie pobawic 3D - wyszlo jak wyszlo :D niby najlepsze wyniki w swoich kategoriach na HWBot, ale tez szalu nie ma. Generalnie nie wiedzielismy czy wogole te wyniki pokazywac, ale nasza proznosc wziela gore :P pozdrowki Edytowane 2 Lipca 2007 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Gratsy za wyniki na gpu, a spi jak to spi, resztę polaków i tak w tyle zostawiliście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 dziekowac :P dodalem pare fotek - wiem, wiem - robic zdjec to my nie potrafimy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tak naprawdę to szykujemy się na Gdańsk :D Tylko trza zakupić ultraSLI i 2xkontenerki :D .Spodobała się zabawa w 3d,takie ładne kolorowe te benche.Troszkę niepokojącym faktem były stopniowe spadki OC memek.Zaczęliśmy od 1000MHz i 2.3V (01,06 stable),a skończyliśmy jak widać. Dziękuje i pozdrawiam. BTW z tymi ultrami to :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Hmm nice :D Co do mobo to juz Ci pisalem, ze one powalone jakies sa. Cyrki odstawiaja same od siebie, a juz najlepsze jest jak ja wygniesz przez za mocne dokrecenie evapa. Spodobalo sie 3D, huh - trza nowego cepa szukac do konkurencji :D edit : maly hmmm 03 score niskie jakies ciutke, takty cpu ogromne. Macie moze orb'a z tego bencha ? Chcialbym porownac czastkowe wyniki. Pozdro. Edytowane 2 Lipca 2007 przez DEVILEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ORBa ni ma :(, za duzo sie w 3d nie wczuwalismy jeszcze, troche za maly ten score jest moze i faktycznie :(, no ale wiesz 3d i my to :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Gratz wyników w 3D smarkach i Pi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ORBa ni ma :(, za duzo sie w 3d nie wczuwalismy jeszcze, troche za maly ten score jest moze i faktycznie :(, no ale wiesz 3d i my to :P no dokaldnie w 3d musicie jeszcze powalczyc z optymalkami... bo naprawde i wynik w 2003 i 2001 sa takie... ciut zbyt niskie jak an TAKIEGO cepa !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 No no, gratki! I w końcu więcej jakiś fotek... ;] Fajny macie blat pod mobo :wink: BTW, do 3D uzywacie tej samej windy co do SPI? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Gratz wyników w 3D smarkach i Pi :Dthx! no dokaldnie w 3d musicie jeszcze powalczyc z optymalkami... bo naprawde i wynik w 2003 i 2001 sa takie... ciut zbyt niskie jak an TAKIEGO cepa !!!!czy ja wiem... 01 tragiczne nie jest w porownaniu z innymi wynikami, 03 - fakt mogloby byc lepiej, tylko pamietajcie ze to tylko 1950xt. No no, gratki! I w końcu więcej jakiś fotek... ;] Fajny macie blat pod mobo :wink: BTW, do 3D uzywacie tej samej windy co do SPI? Pozdro. thx! winda of kors inna, ten blat to FC Gemmiego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 fajnie, fajnie :)... ln2 ciekawa sprawa ;). kielbasa squad ma cicha nadzieje ze kiedys uda sie wyprobowac :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 fajnie, fajnie :)... ln2 ciekawa sprawa ;). kielbasa squad ma cicha nadzieje ze kiedys uda sie wyprobowac :D.zpraszamy kielbaski do siebie :P pare h pociagiem i mozemy sie bawic :D, kimanie da sie zoorganizowac i pifko tez niezle u nas :D poza tym z polaczenia dwoch teamow powstala by miazdzaca formacja o jakze wdziecznej nazwie "Break the KIELBASA" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (..)z polaczenia dwoch teamow powstala by miazdzaca formacja o jakze wdziecznej nazwie "Break the KIELBASA" :P :lol2: polska scena oc przezyje dzięki Wam i paru innym osobom :wink: wyniki ładne i jak wszyscy juz wspomnieli / wypomnieli 3D takie sobie. ale to przeciez dopiero początek B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) zpraszamy kielbaski do siebie :P pare h pociagiem i mozemy sie bawic :D, kimanie da sie zoorganizowac i pifko tez niezle u nas :D poza tym z polaczenia dwoch teamow powstala by miazdzaca formacja o jakze wdziecznej nazwie "Break the KIELBASA" :P To byłby pogrom ;) Monopol jest zakazany, dostalibyście kary za nie dawanie innym szans :D zresztą w pi i tak nie dajecie ;) A wyniki jak wyniki, taki jakieś nie na moim pułapie :D Te 5ghz w 2k1 powinno Wam dać więcej na x1800gto, przy cpu na 1ghz niżej i niżej gpu/mem..... Edytowane 2 Lipca 2007 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ... thx! winda of kors inna, ten blat to FC Gemmiego :D Ano wiem, wiem właśnie o to mi chodziło :D Co do połączenia team'ów, to jestem za :lol: Wezcie jeszcze DEVILKA z Matiz'em do 3D :D Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ano wiem, wiem właśnie o to mi chodziło :D Co do połączenia team'ów, to jestem za :lol: Wezcie jeszcze DEVILKA z Matiz'em do 3D :D Pozdro. to wtedy byłby dopiero oc-team poland B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) @octane-sausage-break-team :twisted: Swoją droga jakie to ciekawe zjawisko.. Polacy dostają lepszy sprzęt i moga robić w końcu wyniki na światowym poziomie ... Fajnie :twisted: Bardzo mnie to cieszy i mam nadzieję, że w końcu OC-Team, BTL czy KIEŁBASA czy też inne ugrupowania OCerów made in Poland pokażą takim wyjadaczom z Azji co to się nie robi :twisted: Ech .,.. mnie nic ku temu niestety finansowo nie wrzyna... chociż gdybym wysłał do kogos mojego cepa pod jakis mały kriogenic to kto wie ,..... zapewne mógłby paść jakiś wynik w swojej klasie ... ja mam zbyt mały skill (-3 do sprawności) poza tym za mało czasu i siły (-2 do strenght) .... dlatego WIELKIE GRATKI da pokazujących wyniki w eXtreme! benching :twisted: Tak czy inaczej : Wielkie Gratyfikacje za starania w dołączeniu do czołówki..... z Ułańską Fantazją i samozaparciem mimo "gorszego" sprzętu :evil: Pozdrawiam. Edytowane 2 Lipca 2007 przez PC_Speaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 to wtedy byłby dopiero oc-team poland B-)I o to chodzi... B) Windy/optymalki Gemmy'ego/mody enta + sprzęt/chlodzonka Kielbasek + skill i dostep do sprzetu OC-Team'u... Dopiero by sie namieszało... (kolejność przypadkowa, jak o czyms zapomnialem - wybaczcie :wink:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 I o to chodzi... B) Windy/optymalki Gemmy'ego/mody enta + sprzęt/chlodzonka Kielbasek + skill i dostep do sprzetu OC-Team'u... Dopiero by sie namieszało... (kolejność przypadkowa, jak o czyms zapomnialem - wybaczcie :wink:) + optymalki w 3D Lanca z hindenburg extreme :P I jechana B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ehh no tylko pogratulować :wink: fajnie fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 I miejsce dla ryby gdzieś powinno być... @ sector hindenburg extreme to się dopiero rozkręca ;] Troche pracy przed wami i będa naprawde fajne wyniki... lanca optymalki są ok.. 73GT w smarkach dostała pare pkp ale co z tego jak mój zabujczy chip ULI nie jest optymalizowany pod smarki.. EOCIK OBY TAK DALEJ PANOWIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 I miejsce dla ryby gdzieś powinno być...Jedyne słuszne. W akwarium lub w puszce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 thx za wszystkie mile slowa :D Jedyne słuszne. W akwarium lub w puszce ;) :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 I miejsce dla ryby gdzieś powinno być... @ sector hindenburg extreme to się dopiero rozkręca ;] Troche pracy przed wami i będa naprawde fajne wyniki... lanca optymalki są ok.. 73GT w smarkach dostała pare pkp ale co z tego jak mój zabujczy chip ULI nie jest optymalizowany pod smarki.. EOCIK OBY TAK DALEJ PANOWIE! 4 WR'y to nie są fajne wyniki ? Co do optymalek to jak już umiesz większość/wszystkie to co ma do tego to ile team istnieje ? :mur: Ryba do akwarium :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Gratki BTL, pokazujecie klasę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jedyne słuszne. W akwarium lub w puszce ;) Nie ładnie się tak wypowiadać o szefie działu hardware..... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Trzeba mieć trochę poczucia humoru :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) I miejsce dla ryby gdzieś powinno być... Pozwol ze to ja sobie sam bede wybieral osoby z ktorymi benciach!e, bo jednak nie kazdy moze. :] Trzeba mieć trochę poczucia humoru :) Ja z poczuciem humoru lubie wciskac przycisk raport ;) Edytowane 3 Lipca 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 thx za graty :D Pozwol ze to ja sobie sam bede wybieral osoby z ktorymi benciach!e, bo jednak nie kazdy moze. :]Czyli z nami nie? OK :P benchuj sam :P, a jak uslysze cokolwiek na temat wpadnij do mnie na bencha to masz bana na GyGy :P, a co do Twojego poczucia humoru to jak kiedys loga sprzed ESWC wkleje :P Jako ze ja mam wakacje a Gemmy troche wiecej wolnego niz zwykle to sobie cos od czasu do czasu benchniemy - dzis po obiadku dla relaksu, jednego slabiutkiego Cela 352 zmeczylismy. Valid @ 7083 MHz pozdrowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Pozwol ze to ja sobie sam bede wybieral osoby z ktorymi benciach!e, bo jednak nie kazdy moze. :] zabrzmiało groźnie- nie będzie rybek benchował z byle plebsem.... :lol: @ent wyniczek ujdzie z tłumie jak na byle jakiego celka i to na ln2 z biedronki (w końcu to nie mega super hiper kaskada rybki) Edytowane 3 Lipca 2007 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...