snake1989 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam. Od razu zaznaczam ze wiem ze jest wiele tematow w internecie na ten temat ale ja chce instruckce krok po kroku co mam zrobic by podkrecic ten sprzet: Radeon 9600 Series 128/128 Intel Celeron CPU 2.40 GHz 512 Mb RAM Asus X-series P4V800-X Motherboard W ogóle się w tym nie orientuje a bardzo chce wycisnąc wiecej z mojego komutera. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Będę, spokojny, nie będę krzyczał, będę spokojny... A od czego masz FAQ ? Na samym początku tematu masz odpowiednie tematy ! :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207036 Raport. Edytowane 2 Lipca 2007 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Yyyyy kreci sie zapewne tak jak kazdy inny baleron., Na poczatku starczy Ci fsb ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...