tomulus Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam. Mam w sumie nietypowe pytanie zwiazane z montazem napedow za pomoca szyn w Chieftec Dragon. Obudowe kupilem w ub. tygodniu, uzywana z 2002r. Znajdowaly sie w niej szyny do 2 napedow i tak z reszta wiecej nie bede montowal. Tutaj zaczyna sie problem, przykro mi to mowic ale mam problem z wlozeniem napedu. Moze cos zle robie ale probuje na all sposoby. Szyny przykrecam do napedu.. probuje wlozyc i od sroda i od zewnatrz... ale nie da rady... blokuje sie, tak jakby bylo zaciasne.. Moj naped to pioneer 110, jednak standard wielkosci zawsze pownienen byc ten sam. Jesli ktos moglby pomoc to z gory dziekuje. Zdaje sobie sprawe ze montaz nie powinien stanowic problemu jednak cos jest nie tak. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Pała! Za nieuważanie na lekcji! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208115 Edytowane 2 Lipca 2007 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 A moze wystarczyloby zdjac front z budy i wtedy montowac.... Zapraszam do tematu podanego przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Wstrzele sie miedzy flaszke a zakaske bo czuje ze sam sobie nie poradzi i bedzie co najwyzej ctrl+c, ctrl+v Wystarczy chwila myslenia IMHO... Oficialna strona w jezyku narodowym, wybieramy Obudowy - Dragon - Medium i naszym oczom pokazuja sie zdjecia. Miedzy innymi takie Jedyne co przychodzi mi do glowy to blokowanie przez zaslepki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...