fipa Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Muszę doładować konto pewnej osobie, ale nie chcę, zeby wiedziala, ze to ode mnie. Pomyślałem, ze mogę zrobić to przez Pekao24.pl - wpisuję kwotę i numer i leci. Zastanawia mnie tylko, czy ta osoba dostaje smsem jakies informacje od kogo to (numer konta, etc). Wie ktos cos o tym? Ewentualnie w jaki sposób doładować to konto, zeby bylo anonimowo? Pomysl z smsem "zadzwon po ten numer [kod szybkiego doladowania]" nie przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 jak doladowujesz z banku to przychodzi tylko sms ze kwota na koncie zwiekszona o iles tam zlotych Wiem bo doladowuje sobie konto z neta i rodzica tez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Byle telepompka albo inny shit. Znaczy sie doladowanie elektroniczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dokladnie, ja caly czas doladowuje w banku... tylko info o doladowaniu, nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 @fipa, pamiętam że kiedyś miałeś w konto w Pekao SA. Tam jest możliwość doładowania szybkiego, więc sposób najprostszy dla Ciebie chyba. Sms przychodzi, że doładowano o kwote xxx i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 @fipa, pamiętam że kiedyś miałeś w konto w Pekao SA. Tam jest możliwość doładowania szybkiego, więc sposób najprostszy dla Ciebie chyba. Sms przychodzi, że doładowano o kwote xxx i tyle.Betonie Ty, przeczytałeś w ogóle to co flipa napisał ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ups... Chyba nie do końca tato :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dobra, zrobilem to doładowanie, musialem oddac komus pieniadze, a ta osoba nie chciala o tym nawet slyszec (pieniadze, ktore wczesniej mi pozyczyla). Chore mam te swoje zasady, nie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 nie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dobra, zrobilem to doładowanie, musialem oddac komus pieniadze, a ta osoba nie chciala o tym nawet slyszec (pieniadze, ktore wczesniej mi pozyczyla). Chore mam te swoje zasady, nie? ;]No to jak byles winien, to czemu chciales anonimowo? ;) (Chyba, ze nie chciales aby sie na ciebie obrazila, ze to ze jej oddajesz forse :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 No to jak byles winien, to czemu chciales anonimowo? ;) Tak jak pisalem - kiedy probowalem jej oddac te pieniadze, to nie chciala o tym slyszec. Pewnie sądzila, ze w mysl zasady "zrobisz loda - będzie zgoda" jestesmy kwita ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...