sylwia Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam, mam pytanie, jaki program najlepiej uzyc do zmiany rozszerzenia z vsp na avi? Bardzo prosze o odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 total commander... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 total commander... Tak? A w jaki sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Chodzi ci o zmiane rozszerzenia pliku (3 litery po kropce w nazwie pliku, np *.exe) czy o zmianę formatu pliku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Chodzi ci o zmiane rozszerzenia pliku (3 litery po kropce w nazwie pliku, np *.exe) czy o zmianę formatu pliku?? formatu pliku...nie wiedzialam, ze zmaina rozszerzenia i zmiana formatu to co innego :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 :mur: Możesz napisać co to za typ pliku?? Bo nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ulead Video Studio project? Ale w takim wypadku ten temat zupełnie nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ulead Video Studio project? Ale w takim wypadku ten temat zupełnie nie ma sensu. Szerze mowiac nie moge napisac wiecej, po prostu kolezanka napisala mi na gg: 'musze zmienic plik z vsp na avi lub wmv' a w necie prawie nci o tym nie bylo.. jedynie ktos polecil ten program: http://updat4.free.fr/9A98AC9A04E5AD3ABABA.../SUPERsetup.exe ale w trakcie uzywania dziewczynie wyskoczyl error ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 No to proponuje sciągnąc jakiegos triala Ulead i sprawdzic czy to jest jego projekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 formatu pliku...nie wiedzialam, ze zmaina rozszerzenia i zmiana formatu to co innego :xno ja wiedziałem że chodzi Ci o konwersję a nie zmianę rozszerzenia... ale jako inżynier odpowiedziałem dokładnie na pytanie :) vsd - video studio document - wygląda n to ze jest to plik projektu Ulead studio i raczej w nim mozna to otworzyc jedynie i wyrenderować sobie avi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 PelzaK, a skąd wziałes to rozszerzenie? :) Bo ono jest troche inne i pełna nazwa tez jest troche inna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) sory... bawiłem dzieci na rękach i jednym okiem i ręką przepisałem nie to rozszerzenie które znalazłem w goglach :D.. ale ideja była słuuuszna :wink: :D Edytowane 6 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...