Sh4d0W Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam! Znajomy mnie męczył więc się pytam: Czy SuperGrace Radeon 9700 128MB DDR TV-out/DVI to jest karta ATI OEM czy własna produkcja SuperGrace ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Chyba raczej ATI OEM. Nie spotkałem się z kartą inną niż ATI OEM (może poza Herculesem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Oki dzięki tak myślałem ale wolałem sie przekonać :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 SuperGrace to ATI Oem, kumpel kupil Sapphira i jest juz na innym PCB- czarne i jakas wlasna konstrukcja, ogulnie sux kreci sie na 310/650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...