Danko Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Dzisiaj byłem w sklepie komputerowym, gdzie rozmawiałem ze sprzedawcą nt. głośników. Po pytaniach o Logitech X-540 i ModeCom MC-5030 (z zakupu których już definitywnie zrezygnowałem) sprzedawca zaproponował mi głośniki I-BOX SP-690R. Nigdy wcześniej nie słyszałem o tej firmie, a głośniki prezentują się całkiem nieźle - drewniane obudowy, bezprzewodowy pilot, moc też przyzwoita (tak przynajmniej mi się wydaje). Czy warto w ogóle zawracać sobie głowę I-BOX'ami? Czy kupić jednak Logitechy? (albo coś innego, w miarę dobrego, w podobnej cenie?) Wiem, że za sumę ~300zł nie można za wiele wymagać, ale mam tylko takie możliwości. Edytowane 2 Lipca 2007 przez Danko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Chyba oczywiste że lepiej brać Logitechy lub Modecomy. Te Ibox to tani chiński syf, grający jak pudełko po butach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Te Ibox to tani chiński syf, grający jak pudełko po butach.Eh... a te logitechi to niby nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 @paolo- to tak jak zasilacze iBox kontra HK, szef czy BQ :] bierz logiteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Logitechy też genialne nie są, ale w porównaniu z Iboxami, Mantami i innym syfem to i tak extraklasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 @paolo- to tak jak zasilacze iBox kontra HK, szef czy BQ :] bierz logiteca :lol: :lol: Ale porównanie, prędzej był napisał, że to tak jak zasilacze iBox kontra Fortron albo Delta bo Logitech w dziedzinie głośników nie jest tak dobry HK i BQ w dziedzinie zasilaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) OT Q[...]wa ludzie macie problemy do zbaczanie z tematów sprawa prosta głośniki w swojej klasie wymiatają i tyle nikt nie porównuje ich do Z5500 Edytowane 3 Lipca 2007 przez Qx's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeśli chodzi o 5.1 do 300zł to tak ale jeśli niekoniecznie musi być 5.1 to już nie "wymiatają"... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Podobne logitechi [model x-530] mialem i szybko sie tego pozbylem. Okreslenie "grajace jak pudelko po butach" moim zdaniem jest bardzo adekwatne to takich glosnikow :) Szkoda bylo mi zagracac pokoju rozstawieniem tago zestawu i powstala platanina kabli. Teraz mam glosniczki JBL Duet ktore moim zdaniem od czestotliwosci 150 hz w gore sa o dwie klasy lepsze niz wszystkie plastkikowe glosniki komputerowe jakie slyszalem. Nizej juz jest niestety gorzej... :) Pewnie lepsze bylyby Geniusy 2.0 [przynajmniej jesli chodzi o bas] ale niestety w zadnym sklepie ich nie widzialem, a bez wczesniejszego odsluchu nie chcialem kupowac. Edytowane 4 Lipca 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Super, tylko temat jest o glosnikach 5.1, a Ty wyskakujesz z 2.0 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danko Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Może zakończmy temat, bo widzę, że ostro zaczyna się robić <_< Podsumowując, jeśli kupować głośniki 5.1 za sumę ok. 300 zł to jedynie Logitech X-540 się opłaca i nic lepszego nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danko Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 OK, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...