DdK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Hi, zapytanie o czesci wymienione w temacie , chodzi mi o C2D konkretniej ( amd nie jest w ogole brane pod uwage ). Tak czytam rozne tematy i nie wiem juz co mam wybrac ;p a przymierzam sie do zmiany platformy. Zaznaczam ze zestaw bedzie na pewno tez do OC wiec co mi radzicie najlepiej za ta kase ? Czyli za ~1500zl. Aha no i proc raczej 4MB keszu ;>. Głownie bedzie przeznaczony do kompresji ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Hi, zapytanie o czesci wymienione w temacie , chodzi mi o C2D konkretniej ( amd nie jest w ogole brane pod uwage ). Tak czytam rozne tematy i nie wiem juz co mam wybrac ;p a przymierzam sie do zmiany platformy. Zaznaczam ze zestaw bedzie na pewno tez do OC wiec co mi radzicie najlepiej za ta kase ? Czyli za ~1500zl. Aha no i proc raczej 4MB keszu ;>. Głownie bedzie przeznaczony do kompresji ;>A szukajka nie działa?? Poszukaj na forum bo niedawno był taki temat. Troche samodzielności <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Asus P5K C2D E6750 2x Goodram Pro 1GB 900MHz CL5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...