Salvo Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Czy da się w jakiś sposób wyłączyć (permanentnie; tak, wiem - można pominąć Esc) proces przeliczenia pamięci przez BIOS przy starcie komputera? Nie potrafię znaleźć takiej opcji. Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 2 Lipca 2007 przez Salvo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Nacisnij CTRL+F1 i wtedy poszukaj. Ta opcja powinna się znajdować w Advanced CMOS Setup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvo Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Zapomniałem dodać, że próbowałem rozwiązać problem, wciskając CTRL + F1 i przeszukując opcje dodatkowe. Niestety, nadal nie potrafię tego znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron64 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Quick boot. Czy te sygnaturki to nie wydają się wam przesadziście wielkie??? Dwa słowa posta, a sig na pół ekranu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...