RaaDeeK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam. Mam zamiar kupic Tuner telewizyjny. Sklep: TYLKO komputronik, wiec prosze o podawanie linkow wlasnie do niego. Mam zamiar wydac na ten tuner okolo 150 zł. Musi byc z pilotem. Jezeli bedzie taniej, a na jakosci nie strace to bez radia bo mam super wieze w pokoju. Oczywiscie chce zeby odbior byl super itd. Bede mial na tym tunerze HBO i Canal +? czy to jakies nielegalne? i jeszcze jedno... do takiego tunera jest normalna wtyczka taka jk do telewizora? zeby nie bylo przypalu ze bede musial nowy kabel kupowac ;/ czekam na odp. i nie komentujcie ze komputronik drogi.... moja sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 pomoze mi ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Winfast 2000XP Expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 dalczego akurat ten? moze cos wiecej napiszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr78 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Winfast 2000XP Expert.czy napewno ta karta nadaje się do odkodowania Canal+, gdzieś czytałem że nie specjalnie Edytowane 9 Lipca 2007 przez piotr78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 omg. nie musi byc canal+ ani hbo. mialem tylko taka nadzieje, ale nie jest to priorytet. Mam w pokoju stary telewizor, ale jak podlaczylem do niego kabel od kablowki to mam tylko 20 kanalow (pamiec ma chyba 50). W srod nich jest extreme, discovery, polsat 1, 2 itd... nawet tvn meteo i sport, ale nie ma zwyklego TVN,... DLACZEGO? Czy na tej karcie telewizyjnej tez tak bedzie? Czy bede mial wszystkie kanaly z mojego pakietu kablowkowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja mam takie pytanie. Czy cos takiego by sie nadawało ? http://allegro.pl/item212976447_pinnacle_3...sylka_0_zl.html Mam monitor 22 calowy i zalezy mi na dobrej jakosci wyswietlanego obrazu. Kablówki nie posiadam niestety i bede mial tylko na nim z 10 programów :). Jezeli nie ta to jaką polecacie do 100zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 a czemu na kompurtroniku ta karta Winfast 2000XP Expert ma tak wiele kiepkich ocen? Oprogramowanie do bani itd. Jest cos lepszego za tą cene? Moze byc nawet do 200 zł, ale nie wiecj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 a czemu na kompurtroniku ta karta Winfast 2000XP Expert ma tak wiele kiepkich ocen? Oprogramowanie do bani itd. Jest cos lepszego za tą cene? Moze byc nawet do 200 zł, ale nie wiecj.z tego co wyczytałem gdzies to na starych sterownikach były problemy, a teraz juz są dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Oprogramowanie jest beznadziejne. Natomiast w połączeniu z programem DScaler v4.1.15 karta sprawuje sie świetnie, obraz dużo dużo lepszy. Troszke trudniej skonfigurować, ale warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Się dopisze : A masz może poradnik ew moglbyś napisać jak to ustrojstwo skonfigurować :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...