michaln007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Mam taka małą proźbe czy mógł by mi ktoś powiedziec jak przeprowadzić operacje aktualizacji BIOSu Nazwa płyty głównej: Abit BE7(-RAID) na stronie producenta jest jakiś nowy bios tylko nie wiem co z tym plikiem trzeba zrobic mógł by mi ktoś pomóc np. na gg albo tutaj na forum mi to opisac krok po kroku co trzeba zrobić bo nie moge nigdzie tutaj o tym znaleść. Pozdrawiam: Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ściągnij Abit Flashmenu -> LOAD FILE -> FLASH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) No zaktualizowałem Biosa i mam teraz mały problemik zaglądnełem do menzdźżera Urządzei i mam teraz taką ikonke z pytajniczkeim>> Inne urządzenia>>Kontroler multimediów audio próbuje zainstalować do tego sterownik to pisze ze nie może znaleść - co z tym teraz zrobić?? Edytowane 3 Lipca 2007 przez michaln007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Zainstaluj sterwoniki audio z plyty dolaczonej do opakowania... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...