MaxximuS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam Chcialbym sie Was poradzic chce zmienic kompa i chciałbym dokupic GIGABYTE GA-7VAX vKT400 , 512 DDR 333 (moze TwinMos??) Baraccude 80GB i moze HERCULES PROPHET RADEON 9000 128MB DDR TV DVI , i jakis dobry Cooler do 60 złotych na Athlona 1700 znacie moze jakies tanie sklepy netowe prucz Tweakowego :D pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 A już miałem pisać Tweak :P Ja polecam Komputronik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 www.gral.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 www.gral.pl Plus www.proline.com.pl www.arest.pl -> te dwa musisz sprawdzić, bo nie wiem czy wysyłają zamówiony towar pocztą... Oba mają siedzibę we Wrocławiu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 taa. moze byc gral, a poza tym, to www.sirius.pl :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 www.gral.pl Plus www.proline.com.pl www.arest.pl -> te dwa musisz sprawdzić, bo nie wiem czy wysyłają zamówiony towar pocztą... Oba mają siedzibę we Wrocławiu... Jeszcze rok temu tez bym polecil Proline, ale po moich przykrych doswiadczeniach z serwisem i oszustwach!!! ODRADZAM KAZDEMU ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!!! Raczej polecam POLBRAS - ceny prawie takie same, a niektore komponenty tansze, no i obsluga! Ostatnio kupilem tam Xp 1700+ 0,13 JIUHB za 249 zeta, a w Proline'ie nawet nie maja 0,13 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 albo www.sirius.pl lub www.komputronik.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 albo www.sirius.pl lub www.komputronik.plTylko, ze ja dalem za niego 249 zeta, a tam na pewno drozsze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...