Rudesmen Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Miałem Dual Sata II, teraz mam KN9, ale brakuje mi tego AGP i zastanawiam sie czy brać E2140 i to coś z tematu czy wracać na Dual Sata II? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @kedzior Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeżeli będziesz kręcić to wiecej niż fsb ~300 bez modów(vtt i vagp) nie wyciągniesz wiec w przypadku E2140 marne 2.4 ghz może lepiej bylo by wybrać E2160 :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 dobra to wiadomo że sie to nie kręci, ale jak z wydajnością? lepsze to niż Uli? i te pci-e i agp są pełne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @kedzior Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 tu masz temat o asrocku 775dual-vsta ktory od 4coredual-vsta rożni sie jedynie nazwą i tym że nie obsługuję Kentsfieldow A co do wydajności to pci-e chodzi na 4x :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...