Skocz do zawartości
pere

Nowy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! W najbliższym czasie mam zamiar kupic sobie nowy komputer bez monitora. Mam do dyspozycji 3500zł. Więcej moge dozbierac tylko stówe.(3600) Komputer ma służyć głównie do gier. Oto zestaw, który ja złożyłem w komputroniku gdyż tam bedeę kupował, choć nie wiem czy on jest dobry. Proszę o ocenę, poprawki i inne przykładowe zestawy. Z góry dziękuję

Zestaw:

procesor - AMD Athlon 64 X2 5600+ BOX (Socket AM2) - 649zł

płyta główna - Asus M2R32-MVP ATI XPRESS 3200 CrossFire (RD580) - 457 zł

karta graficzna - GeForce 8800 GTS Gigabyte 320MB TV & 2x DVI (PCI-E) - 1159 zł

pamięć RAM - GeIL Dual Ultra 2x 1GB DDR2 800 MHz - 452 zł

obudowa z zasilaczem ( raczej nie uciągnie) - Tracer TRO-442 LUSTER 4Life HF 450 Prescott - 183 zł

nagrywarka DVD - LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-H44L LightScribe bulk black - 131 zł

HDD - Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) - 285 zł

razem 3316 zł

złożyłem taki zestaw ale nie jest on chyba dobry nie wiem do końca :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co z tego że ci nie podchodzi, jak ci nie podchodzi to kupuj sobie ta co ty złożyłeś. zestawy sysaka są świetne, wręcz idealne, więc jak nie podoba sie to kupuj co uwazasz za dobre.. lold. tylko potem nie żałuj że kolega który wydał 1000zł mniej ma 50% wydajniejszy zestaw ;o

Edytowane przez Eladril

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi