eeyore Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Poszukuję jakiegoś monitora 19cali na PVA lub S-PVA max jaki mogę wyłożyć to 1500zł. Nie gram w szybkie gry czasami jakiś rpg, przygodówka, bądź strategia więc bardziej liczą się kolorki niż czas reakcji. Wziąłbym samsunga 971p ale 6bit mnie odstrasza po co mi PVA skoro to tylko 6bit :( Ewentualnie jakieś bardzo dobre MVA mogło by być tylko w tych matrycach przerażają mnie świecące rogi. Co polecacie? Jeżeli w najbliższym czasie ma pojawić się coś nowego to mogę poczekać jeszcze około miesiąca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Poszukuję jakiegoś monitora 19cali na PVA lub S-PVA max jaki mogę wyłożyć to 1500zł. Nie gram w szybkie gry czasami jakiś rpg, przygodówka, bądź strategia więc bardziej liczą się kolorki niż czas reakcji. Wziąłbym samsunga 971p ale 6bit mnie odstrasza po co mi PVA skoro to tylko 6bit :( Ewentualnie jakieś bardzo dobre MVA mogło by być tylko w tych matrycach przerażają mnie świecące rogi. Co polecacie? Jeżeli w najbliższym czasie ma pojawić się coś nowego to mogę poczekać jeszcze około miesiąca :)Za 1550 masz panoramę 20" na S-IPS .... po co Ci monitor 5:4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Poszukuję jakiegoś monitora 19cali na PVA lub S-PVA max jaki mogę wyłożyć to 1500zł. z 19" PVA jest tylko Samsung 970/971P, Fujitsu P19-2 i EIZO 1931 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Eizo Flexscan S1931 Slimedge na S-PVA - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeyore Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Panorama odpada, FS P19-2 już tylko mva idzie dostać, a Eizo S1931 to wydatek ~1700zł... no chyba że mnie ktoś uraduje i za 1500zł znajdzie nówkę :rolleyes: Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? Edytowane 3 Lipca 2007 przez eeyore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...