Skocz do zawartości
eeyore

Jaki Monitor 19 Cali Na Pva

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję jakiegoś monitora 19cali na PVA lub S-PVA max jaki mogę wyłożyć to 1500zł. Nie gram w szybkie gry czasami jakiś rpg, przygodówka, bądź strategia więc bardziej liczą się kolorki niż czas reakcji. Wziąłbym samsunga 971p ale 6bit mnie odstrasza po co mi PVA skoro to tylko 6bit :( Ewentualnie jakieś bardzo dobre MVA mogło by być tylko w tych matrycach przerażają mnie świecące rogi. Co polecacie? Jeżeli w najbliższym czasie ma pojawić się coś nowego to mogę poczekać jeszcze około miesiąca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję jakiegoś monitora 19cali na PVA lub S-PVA max jaki mogę wyłożyć to 1500zł. Nie gram w szybkie gry czasami jakiś rpg, przygodówka, bądź strategia więc bardziej liczą się kolorki niż czas reakcji. Wziąłbym samsunga 971p ale 6bit mnie odstrasza po co mi PVA skoro to tylko 6bit :( Ewentualnie jakieś bardzo dobre MVA mogło by być tylko w tych matrycach przerażają mnie świecące rogi. Co polecacie? Jeżeli w najbliższym czasie ma pojawić się coś nowego to mogę poczekać jeszcze około miesiąca :)

Za 1550 masz panoramę 20" na S-IPS .... po co Ci monitor 5:4 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panorama odpada, FS P19-2 już tylko mva idzie dostać, a Eizo S1931 to wydatek ~1700zł... no chyba że mnie ktoś uraduje i za 1500zł znajdzie nówkę :rolleyes: Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Edytowane przez eeyore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi