dem Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam. Czy można dostac gdzieś nakrętki pod wąż 8/11? Gdzie? PS. Proszę nie pisać, że mam rozwiercać nakrętki 8/10. Nie, bo NIE :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 daj komus do rozwiercenia ;) nie spotkalem sie, nagrzej waz i dalej znasz procedure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 http://www.alphacool.de/product_info.php/i...-nut-11mm-.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) 4zł !!! za takie goofno. Bez jaj. Za 6zł mozna mieć całą złaczkę. Sam, ile u Ciebie kosztuje sama nakrętka 8/10? Edytowane 3 Lipca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 4zł !!! za takie goofno. Bez jaj. Za 6zł mozna mieć całą złaczkę. Sam, ile u Ciebie kosztuje sama nakrętka 8/10? ile sztuk potrzebujesz? ale sadze, ze nieduzo ;) rozwiercac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 4zł !!! za takie goofno. Bez jaj. Za 6zł mozna mieć całą złaczkę. Sam, ile u Ciebie kosztuje sama nakrętka 8/10? hehe to samo pomyslałem jak to zobaczyłem i jeszcze koszty sprowadzenia etc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Policzmy: CPU - 2szt. GPU - 2szt. NB - 2szt Chłodnica - 2szt. Pompa - 3szt. Razem 11szt + 2 zapasowe = szczęśliwa 13-tka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Czyli 13 x 0,89 EUR się równa 11,57 ojro a przy dzisiejszym kursie tej wyaluty daje nam ~43,38zł . Tak jakby się komuś nie chciało liczyć :) dem , napisz do Malika w tej sprawie może on coś wymyśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 "Zetkę" za jedną mógłbym dać. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Malik chyba miał do sprzedania nakrętki pod tygon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 A nie atwiej przejsc się do Ciastoramy/Praktikera/Ogrodniczego po zwykle cybanty ??? Z powodzeniem zastąpią nakrętki, 13sztuk spokojnie kupisz w granicach 1 [ojro], więc tniesz koszty o 90% :) Rozwiązanie idealne, chyba że trafilem na grupę estetow. :ph34r: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 OMG cybanty na złączki skręcane :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 OMG cybanty na złączki skręcane :blink: :lol2: Takie rzeczy tylko w erze ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Łe tam, dzis nakręcałem normalne 8/10 na szlałch (:D) 8/11 i jakoś szło mi to bez wiekszego problemu, tyle ze do konca nakretki dokrecalem kluczem, co i w normalnych wezach 8/10 musiałem robić... Imo, nie ma sensu, kupować specjalnie nakrętek... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No chyba, ze węże się kręcą razem z nakrętką - ja tak mam w przypadku moich cellfastów ;] BTW: Jakie masz temp na twoim SD i Cube3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja dałem troche Ludwika i sie nie krecilo... ;] Potem kolega przyszedł i trzymal waz a ja kreciłem :D Co do temp pogadamy na GyGy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Takie rzeczy tylko w erze ;d Ehhhhhh jednak trafilem na estetow ... No ale braku skutecznosci i stosunku ceny/jakosci takiego rozwiązania nie możecie zarzucic - czyli jest Tanio I Pewnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ehhhhhh jednak trafilem na estetow ... No ale braku skutecznosci i stosunku ceny/jakosci takiego rozwiązania nie możecie zarzucic - czyli jest Tanio I Pewnie :lol2: Skuteczność cybantów na SK? Ja bym się bał.... Kolejna sprawa to po co stosować SK jak i tak nie ma nakrętki. Wtedy zwykłą choinka i tyle... Nawet cybant sobie darować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 ja na swoim froście mam skrecane 10/12 - i siedzi tam z powodzeniem cellfast 10/13. Najlepszym sposobem jest zeskrobać wnętrze nakrętki ostrą stroną nożyczek :) Polecam:) Przejedziecie kilka razy dosłownie mocno taką nakrętke i będzie suitable na 8/11 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 ja na swoim froście mam skrecane 10/12 - i siedzi tam z powodzeniem cellfast 10/13. Najlepszym sposobem jest zeskrobać wnętrze nakrętki ostrą stroną nożyczek :) Polecam:) Przejedziecie kilka razy dosłownie mocno taką nakrętke i będzie suitable na 8/11 :) a ile par nozyczek potrzeba na 10 nakrętek? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...