Skocz do zawartości
janio

O/C & Modders 2007

Rekomendowane odpowiedzi

O ile PI jakos wyglada, to 3D wola o pomste do nieba.

@ Chaos ; Ty jak juz.

nie unos sie .. zauwaz ze chaos tez napisalem z malej .. takze kazdy mial porowno ..

ale jesli Ci to naprawde przeszkadza to przepraszam ze Cie urazilem

Co do wypowiedzi Kszonka ...

to robienie PI na innej grafie chyba nie ma znaczenia takeigo jak zmiana graf/sli czy inne ..

w zasadzie to mam to gdzies ... i sam powiedzialem zebyscie dali Pmp nagrode bo smutny był ..

ja z tego nic nie mam wiec nie kłociłem sie o nagrode a o zasady.

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie unos sie .. zauwaz ze chaos tez napisalem z malej .. takze kazdy mial porowno ..

ale jesli Ci to naprawde przeszkadza to przepraszam ze Cie urazilem

Nie unosze sie, poprostu do kazdego pisze z duzej litery i oczekuje tego samego w zamian, a nie sadze, ze jestes taka osoba, ktora tego nie potrafi.

8O Pozdrawiam Pana z dziarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie unosze sie, poprostu do kazdego pisze z duzej litery i oczekuje tego samego w zamian, a nie sadze, ze jestes taka osoba, ktora tego nie potrafi.

8O Pozdrawiam Pana z dziarka

no ok ... widocznie zle zrozumialem ..

a dziarki mam 2 :) nie jedna 8O

kontynuujac ..

Kszonek..

my mielismy jeszcze drugiego 06 wynik o 100pkt nizszy ale dobry screen .. wiec to naprawde nie problem.

Wydaje mi sie ze nie zrobilismy niczego niezgodnego z regulaminem ...

i pamietaj tez ze jako juror powinienes byc twardy jak NINJA!

a Tu macie na rozladowanie sytuacji ;]

Dołączona grafika

pozdro dla płetwy ;]

Dołączona grafika

a tu macie sectora jeszcze raz w ciekawym ujeciu z jakims brzydalem ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O Chaos, ale pojechałeś :) . Może i lepiej, że nie załapałem się na fotkie 8O . Zjazd moim zdaniem baardzo udany, byłem dopiero pierwszy raz, ale na 100% nie ostatni. I ten długi spacerek z plaży do DS'a, chyba nigdy się tak nie nachodziłem na raz ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Overclock Team już w domu.

EVGA przyznała, że miała mobo walnięte wcześniej i z godziny na godzine coraz bardziej się sypała.

Kiedy ultra była pod DI, OS się zwiesił i tyle widzieliśmy na ekranie monitora do końca targów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Najswiezsze info od Lanca:

Kaaban dzisiaj spal na dworze, obecnie siedzi na komisariacie 8O Dalszy jego los nieznany 8O

Ale, co sie stalo? : ]

Tzn co doprowadzilo, ze sie tam znalazl :D

ale sie chlopak zalatwil :D chyba go szybko nie zobaczycie na zlocie, jesli rodzice beda musieli po niego jechac z wawy az do gdanska to naprawde bedzie z nim krucho. Swoja droga, jak do tego doszlo ze zostawiliscie go na nocleg pod golym niebem :) ?

Więc tak, mam info od Kaaban'a, matka go odebrała, jest poobijany i pisze do mnie żebym mu napisał z kim sie lał-a tego to ja nie wiem, może tam na dołku go pobili-oni tak lubią :D Z resztą nie wiem co za !@#$% zostawili go samego-trzeba było go wziąć pod ręcę i na siłe zaciągnąć do DS'a.

Poza małymi spięciami i problemami było git! :D

Pozdrowienia dla: BENITA, costiego, romka i żonki jego a także dla całej reszty :D

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Tylko żeby nie było że lizus jestem ;)

BTW: Fajny ten pentagram... Ale nie chce mi sie go montować :D

EDIT: Podkładka bardzo dobrze sprawuje sie z G5 [;

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do CF na P35. Jak sie czyta cos wiecej niz ino info z opakowania mobo, to sie wie, ze CF z 2900XT na tym ukladzie nie zatrybi.

No popatrz złotko, jakoś Chaosek wraz z duchowym wsparciem MaSellka zrobili takie CF i jeszcze coś tam pokręcili :D

oraz sub-10s 1M 8O

A ja zrobiłem zyciowy wynik - 10.000s przy pierwszej i ostatniej próbie odpalenia spi1m :) . Ręce które (ka)leczą ;) .

Pozdrowienia dla Kiełbas, mimo iż mi mobo nie chcieli pożyczyć :D

edit

Teraz bardziej się rozwine :lol: . Chillout Panowie ze sprzętem, podkręcaniem i podobnymi bzdetami :D . OC przez te 3 dni byłem zajęty max 10minut, przez reszte się bawiłem, albo przeszkadzałem konkurencji gadając o [gluteus maximus] maryni i robiąc różne eksperymenty z ln2/di :D . Bardziej mnie kreciło ( 8O ) rozlewanie "spermy" przez Chaosa na pięterku, karaoke gdzieś na pograniczu gda z sopotem czy wyprawa golfem o 23 po różne dziwne rzeczy w 6 osób :D . Przecież to jest impreza zorganizowana 4fun, a nie po o, zeby znowu były wojny kto jest fajny a kto nie. Superpi to nie wszystko.... a Sextor czituje w 3dmarkach :D

pozdro dla wszystkich ktorzy dobrze sie bawili :D

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie wiecej fotek :D

mówiłem Ci żebyśmy jechali! 8O przynajmniej byś o fotki nie wołał ;) :D :D Ciesze się że wam sie podobało :) 8O Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buda nie skonczona wiec nie mialem sie co wybierac 8O spoko, na nastepnym bedziemy, znaczy ja napewno, nei wiem jak ty

głupie :). W sumie jak by nie patrzeć to nawet dobrze wypadliście, że tylko jeden na komendzie wylądował 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

głupie ;). W sumie jak by nie patrzeć to nawet dobrze wypadliście, że tylko jeden na komendzie wylądował :)

to ze na komendzie wyladowal to pryszcz, kazdemu sie moze zdarzyc, najgorsze to ze nie ma skonczonych 18 a na dodatek jest (byl) xxx km od domu 8O

[ciach!]a! 8O O jednego za dużo, to nie powinno mieć miejsca-postawcie sie w jego sytuacji, jesteście nawaleni i zostawieni sami sobie a cała reszta Was olała-to nie jest fair.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Podobno wlasnie nie olala, tylko sam sie wyrwal.

Nie powiem Ci dokładnie jak było ale to sie bierze go na siłe i prowadzi tam gdzie być powinien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrowienia dla Kiełbas, mimo iż mi mobo nie chcieli pożyczyć ;)

A widzisz, my mieliśmy "mega-wypasione" koszulki Asusa to się dostało mobo 8O (które de facto nie przyniosło nam poprawy wyniku, bryce nie chciał na niej stawiać systemu).

A ja napiszę tyle, że IP35-E nie nadaje się do zabawy z sub-zero. Jej trzeba podgrzewać kondensatory, żeby działała 8O

O tym mówisz?

Dołączona grafika

:)

Edytowane przez adrkan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem Ci dokładnie jak było ale to sie bierze go na siłe i prowadzi tam gdzie być powinien.

Niby tak, ale każdy jest mądry jak coś się stanie... 8O przyszło by ci do głowy w stanie upojenia, że pójdzie gdzieś i się z kimś pobije? 8O i wyląduje na policji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Że tak powiem - jestem prorokiem 8O

http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2690172

Pozdrów Kasię [;

Ale weź pod uwagę że polewali nam bo... Chcieliśmy i nie można było odmówić :>

BTW: Zmieńmy nick Kas'owi na Kac 8O

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki wrocilem.

Ja o podkrecaniu nie bede mowil bo sie tym nie interesowalem za bardzo. Nasze drogi tylko schodzily sie jak MaSell wkladal do DI nasze flaszki a ja wyciagalem :D

Majac w poamieci imprezy w Dziwnowie i Bialowiezy trzeba powiedziec ze ta byla najslabsza co wiele osob przyznawalo :lol: Mowa o stronie czysto sprzetowej. Jednak jesli ktos przyjechal z nastawieniem 4fun jak np. ja (a bylo takich osob sporo) impreza udana i zajebista :D

Kilka osob chce pozdrowiec

Romus& Zoneczka - super bylo :lol: nie chcialem ci kobiety za mocno upic 8O coz zdarza sie ^^ spotykamy sie w Ozorowie i jedziemy do Reaktora

Kasia "Kalisto" - super sie gadalo i pilo ^^ na tym polpietrku jak rozkrecilismy impreze to mucha nie siada. Nie mam gg 8O tylko tel a umawiamy sie w Wawie na partyjke UT :D. Tutaj tez MaSella pozdrawiam dzieki za lod do wodeczki i pilnuj panny ^^

dalej zbiorczo konkurecja z PCArena niesamowity goscio to z nim po wodeczke chodzilem i on skladki organizowal. A i jak wypilismy wodke ryby to oddal pieniadze :D Janio dolewaj azot tak dalej :D ryba krec dalej kaskada nie wybuchla jak wieszczono :D Benito - zrob sobie motto zyciowe "Dzien jak nie spale zasilacza to dzien stracony" :) Ten Tagan byl spoko nie musiales go zakatowac na smierc ;) Kolega z Siedlec Bryce - jejku bawi sie jak dziecko przy oc. Wlasciwie tam nikt inny nic nie robil tylko wszytsko on :lol: a i gratki tej atrapy zabezpieczneia na kaskadzie :D No i ekipa z ktora jechalem Costi, Grzechu i biedny Kaaban. Jak mama zniosla to :lol: A i pochwal sie ile wydmuchales na komisariacie :DDDDDDDDDD i ile zaplaciles za "nocleg"

jeszcze kilka osob ale wylecialy mi nicki z glowy. Szczegolnie mistrz karaoke :lol: zrobie edit ale juz jutro.

Reasymujac nie dosc ze za rok jade jeszcze raz. To i jade do Krakowa w szkoda ze tam tylko dwudniowa impreza :lol:

Aha i dodam jeszcze ze ci ktorzy nie byli pytaja sie tylko o wyniki i inne bzdety. Team purepc bawil sie wlasciwie a MaSell to juz calkiem zlewal sprawe :lol: Chaos udawal ze kreci tylko ryba ciagnal ekipe do przodu. Takze naprawde troche luzu panowie

Edytowane przez Eclipse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrów Kasię [;

BTW: Zmieńmy nick Kas'owi na Kac 8O

5zł 8O

W drodze powrotnej z Sikorem i Niemcem obmyślaliśmy właśnie nowe nicki dla forumowiczów :)

edit

Widzisz Eclipse, ma się tego skilla nie tylko w OC ;) . A wódeczka na pięterku była zajefajna :D

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban przed chwilą do mnie dzwonił i się pytał jak trafił na przystanek skąd go policja zebrała 8O :D I jakiś pobity podobno jest O_O

Następny zjazd (dla Kaaban'a) za 3 lata ? :] 8O

A ty sobie kup kartę z Orange to ci ludzie będą odpisywać xP

Teraz dwie imprezy w Poznaniu, tam będę na pewno! :)

To Ty z kretem kupcie sobie karty z plusa, jesteście w mniejszości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz bardziej się rozwine :D . Chillout Panowie ze sprzętem, podkręcaniem i podobnymi bzdetami 8O . OC przez te 3 dni byłem zajęty max 10minut, przez reszte się bawiłem, albo przeszkadzałem konkurencji gadając o [gluteus maximus] maryni i robiąc różne eksperymenty z ln2/di :) . Bardziej mnie kreciło ( 8O ) rozlewanie "spermy" przez Chaosa na pięterku, karaoke gdzieś na pograniczu gda z sopotem czy wyprawa golfem o 23 po różne dziwne rzeczy w 6 osób ;) . Przecież to jest impreza zorganizowana 4fun, a nie po o, zeby znowu były wojny kto jest fajny a kto nie. Superpi to nie wszystko.... a Sextor czituje w 3dmarkach :D

no popieram

popieram jeszcze bardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...