Skocz do zawartości
janio

O/C & Modders 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Skończcie z tymi erami i hejahami 8O .

OT

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Trzeba było mówić, że chcecie 3dm kiełbaski, miałem go na pendrive.

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban "tylko" 1.67? :D

jesteśmy w tym samym wieku, musimy sie zmierzyć xD

Te 200zł to Ci policja zabrała czy Ci ukradli?

Do wszystkich:

Był ktoś z Torunia?

edit

Kiełbasom gratuluje wyniku bo jak na pierwszy raz chyba nie było aż tak źle :lol:

Nie no na razie to się z nikim nie mierze do 18 :D

@Kaaban, nie wiem dlaczego, ale instynkt mi podpowaida, że poturbowali Cię obrońcy prawa i spokoju. Swoją drogą, dobrze, że sie odezwałeś, bałem się, że rodzice założą ci ban na kompa i znajomych z forum :lol:

Też mi tak podpowiada, ale na oświadczeniu jest, że "znaleźli mnie pobitego" jasne, już to widzę 8O Bana na kompa na szczęście nie mam ale moja mam twierdzi, że jak mnie zostawiliście to powinienem się od was odciąć :D

Nie. Pamiętam wszystko dokładnie i wiem z kim wracałem wtedy więc synu :D Nie pierdziel mi tu :D

Kaaban mam wrażenie że to niebiescy Ci zrobili :/

BTW: Masz aparat? :)

Mam aparat :D Działa, poza tym, że wypadł jeden przycisk i jak go chcę sam włożyć to jest jakieś spięcie i dymek idzie 8O ale aparat dalej działa, dlatego dam go do serwisu i powinno być ok :lol:

Ooo tak użyj użyj ;)

W Gdańsku proponował Eclipsowi dostanie płetwą manualnie :D Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

Dotarłem wczoraj koło 1.30 do hatki, lecz duża dawka zmęczenia połączona z małą ilością snu zmogły mnie aż do teraz :]

Co do GDA to impreza była udana, przepona jeszcze dugo będzie mnie boleć.

Spałem póltorej godziny, siedzę w robocie i umieram, ale było warto. Kvan zróbcie ten film z waszymi creditsami 8O

Film będzie, napewno, tylko nie wiadamo kiedy. O RLY ;):]

Witam, takze i ja jestem zadowolony ze zjadzu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, ktorych na zlocie poznalem :D

Pozdro dla Ciebie i zombo mode sobotnia noc on 8O

Jeszcze odlecisz. A technik lotniczych Niemca nie znasz. Zostanie Ci tylko janio i Kvan o ile już z nimi nie odleciałeś w drodze powrotnej. ;]

Ano lataliśmy po koleinach w dyszczu ( nie deszcz, tylko dyszcz bo tak jest bardziej mokro) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano lataliśmy po koleinach w dyszczu ( nie deszcz, tylko dyszcz bo tak jest bardziej mokro) 8O

A nie oblatywaliście jakichś ssaków leśnych, tj. FOCHówek pospolitych po drodze? W promocji można grzybków dostać. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmowa o piłce:

Niemiec: piłka nożna to 25 facetów biegających za piłką i nic więcej.

Tłum: 22, jakich 25.

Niemiec: No to 22 ale jeszcze 3 sędziów i tak biegają.

Janio: a za nimi Twój Stary [;

Picie: 20zł

Wytrzeźwiałka: 200zł

Wrażenia ze zjazdu: bezcenne [;

Wniosek:

Nie piję wódki do 18... za dużo zachodu później <_<

Oj bidny Ty Kabanie, pamiętam jeszcze jak Cię holowali, a tobie ciągle było mało 8O Na następny zlot zadeklaruj, że chcesz aby przywiązywać Cię do słupa, gdy w żyłach zamiast krwi zacznie krążyć wódka :D

A co do rozmów, to tamto powyżej jest mało, nie słyszałeś jeszcze jak ja rozmawiam z Kvanem ;]

PurePC - prawdopodobnie najbardziej wybuchowo-zabawowy team w Polsce - no, może oprócz niezbyt wybuchowych butelek jania. ;]

Czepiasz się :D Ja wszystko zrobiłem dobrze, to butelka była dziurawa :) Przynajmniej umilała czas wydając ładne dźwięki 8O

Janio - Ty śpisz nawet z DI? Wszedzie, gdzie Cie widze to Ty albo wdupczasz ten lód, albo go sypiesz.

Ten lód chodzi za mną :D Już nawet nie zliczę ile razy miałem go w majtkach :D

Podsumowując:

3 Days of Official party: Little Suck

3 Days of After party: Fuckin' ROCK!!! ;)

Mamy zajebistą ekipę na forum i basta! Do zobaczenia następnym razem :D]

A zapomniałbym dodać: Od teraz lepiej uważajcie, zanim zdecydujecie się strzelić FOCH'a :D

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następny raz w krk? Będę musiał trochę przekonywać rodziców :)

Fajnie, właśnie znalazłem kartkę z wytrzeźwiałki i muszę im zapłacić! a byłem pewny, że sami wzięli 8O Czyli policja ukradła mi 200zł i jestem w sumie do tyłu już 500zł 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, właśnie znalazłem kartkę z wytrzeźwiałki i muszę im zapłacić! a byłem pewny, że sami wzięli 8O Czyli policja ukradła mi 200zł i jestem w sumie do tyłu już 500zł 8O

Ehm, a moze ktos Cie napadl, stad strata kasy i slady pobicia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie wziął aparatu ani mp3 tylko kase (niecałą) z portfela, który miałem w tylniej kieszeni? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mial w takim razie chlopak pecha.

Ja mialem wiecej szczescia. dotarlem do domu a nie bylem w za dobrym stanie :], no dotarlem z malymi przygodami.

Chyba na razie limit szczescia z powrotow poimprezowych wykozystalem.

Kaaban

I tak miales sporo szczescia ze na wytrzezwialce sie skonczylo a nie np na OIOMie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jest najbardziej prawdopodobne. Policjanci zwykle sa dosyc (dosyc, bo kazdego czasem cos podkusi) uczciwi, o czym sam sie przekonalem kiedy oddali mi wyrzucony przeze mnie telefon.

Jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze by Cie pobili, etc.. Mozliwe to jest oczywiscie, ale prawdopodobne malo.

Najpewniej ktos Cie napadl po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban w czasie imprezy na ławkach musiałem Ci zabrać butelkę bo połowa zawartości lądowała na glebie zamiast w kielonach 8O . Edytowane przez honor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jest najbardziej prawdopodobne. Policjanci zwykle sa dosyc (dosyc, bo kazdego czasem cos podkusi) uczciwi, o czym sam sie przekonalem kiedy oddali mi wyrzucony przeze mnie telefon.

Jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze by Cie pobili, etc.. Mozliwe to jest oczywiscie, ale prawdopodobne malo.

Najpewniej ktos Cie napadl po prostu.

To jak mnie bili w wytrzeźwiałce to akurat pamiętam 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta to jeszcze napiszcie wierszyk i poezje co on robił a czego nie i wyślijcie do gazety. :)

===================

Ach szkoda ze mnie tam nie było 8O teraz to sobie moge. 8O Ale widać ze mieliście duzo czasu na przyjemności ;)

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie wziął aparatu ani mp3 tylko kase (niecałą) z portfela, który miałem w tylniej kieszeni? 8O

Pewnie przepiłes te 200zl, ale tego nie pamietasz. Kasa zawsze po alkoholu plynie razem z nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do rozmów, to tamto powyżej jest mało, nie słyszałeś jeszcze jak ja rozmawiam z Kvanem ;]

Ta chyba Twój Sta... znaczy się ojciec 8O

Mamy zajebistą ekipę na forum i basta! Do zobaczenia następnym razem ;)]

A zapomniałbym dodać: Od teraz lepiej uważajcie, zanim zdecydujecie się strzelić FOCH'a :)

Oł ryly 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no na razie to się z nikim nie mierze do 18 8O

(...)

zaraz nie mierze 8O

Przejdzie Ci do następnego zjazdu ;)

Jesli chodzi o wojewodztwo, to ja z Wloclawka bylem. :)

Można wiedzieć jak u Ciebie z transportem było?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...